Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent a nők körében a kreatív kezdőszöveg egy társkeresőn?
Voltam egy ideig társkeresőn, sose volt gondom a beszélgetéssel, szóval nem ezért írtam ki a kérdést. Azt viszont egyszerűen nem értem, hogy hogy legyen valaki kreatív és egyedi, ha csak pár random mosolygós képet lát magaelőtt az ember. Írjatok már pár példát, hogy pontosan mit vártok, kíváncsi vagyok, milyenre gondoltok.
Jött már össze nekem randi ilyen kezdéssel: "Szia! Hogy tudok csinálni szaftot hagyma nélkül a pörihez?", de kétlem, hogy ezt hívnátok kreatívnak. :) 23/F
Kreatív:)
Szeretem ezt a szót a társkereső oldalakon.
legyen minimum középkategóriás 1-5 éves autód, lehetőleg hitel nélkül.
Legyen saját házad, lakásod hitel nélkül,
Legyen jól fizető állásod min 200 e ft, még érettségivel is,mert hát enni és vásárolni kell(de az nem baj, ha a csajnak csak minimálbére melója van egy butikban ahol egész nap csak kv-znak, és pletykáznak.
Vagy az aduász, legyél vállalkozó, mert azok aztán kreatívak, meglátják mindenben a lehetőséget, és kihasználják.
Nos ezt jelenti a kreatív kifejezés a mai világban a társkereső oldalakon.
Pedig nekem ez is bejön. :)
Az ilyeneken mindig mosolygok, és ez egy pozitív első benyomás.
Bár én külföldi oldalon vagyok fenn és tisztességesen ki van töltve a profilom, így könnyű belekérdezni.
Ki a kedvenc doktorom? (Dr Who)
Melyik házban lennék? (HP)
Inkább repülni akarok tudni, vagy láthatatlan lenni?
Magyar srác kérdezte, hogy én is ugráltam-e a gumimaci szörptől.
Az ilyenekben az a jó, hogy nincs a szia, hogy vagy, és ennyi, hanem alapból jó a hangulat és már téma is van.
Nem ezt jelenti a kreatív. Nem is kell minden nőnek első levélben valami egyedit küldeni. Egyszerűen legyen "önazonos", ezt nehéz megfogalmazni.
Valami olyan, ez egyébként oda-vissza így van, mielőtt azt hiszed, csak tőletek várom el, hogy ne úgy nézzen ki a levél, mint aki bárkit fel akar szedni, hanem csak azt, aki neki is megfelel és viszont. Ne legyen nyegle, nem kell a bugyuta humor és a megjátszott magabiztosság sem.
És nem csak a levél számít, hanem az adatlap is.
Szóval kb. valami olyasmi, hogy ismerkednél velem, és nem árt egy előre elkészített "sablon" szöveg sem, ami pár mondatban rólad szól, és ad olyan témát, amibe bele lehet kapaszkodni indulásnak.
Ha valaki csak annyit ír, hogy tetszel, akkor erre mit válaszoljak? :) Ha írsz egy-két mondatot magadról, és nekem is szimpi vagy, akkor tudod kapcsolódni. EGyébként sok levélre azért nem válaszolnak, mert nincs mire. Nincs benne semmi támpont.
" "Szia! Hogy tudok csinálni szaftot hagyma nélkül a pörihez?"
Ez még nem is a legrosszabb, amiket olvasni :)
"Átlagos arcom van, 20 kg felesleg, 165 cm, egyetemista vagyok, mellette dolgozom, szóval eleresztve se vagyok. Ehhez képest mégis 90%-os a válaszadás, nahát. :)"
Hát komám!
Te jó nagy troll vagy, de az biztos, hogy ezeken az oldalakon nem sok sikered lehet, ha már ilyen őszinte voltál magadról.
Igen arra voltam kiváncsi, amit a végén írtál.
tudod manapság még ha jó pasi vagy, akkor is válogatnak a nők.
Fura, de tényleg így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!