Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a MGTOW...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek a MGTOW mozgalomról?

Figyelt kérdés

MGTOW = Men Going Their Own Way, azaz a Maguk Útját Járó Férfiak. Ők azok, akik a feministává váló világ ellen sajátságos módon tiltakoznak.A maga útját járó Férfi úgy vélekedik, hogy mostanra már a Világ legeldugottabb pontján sem találni olyan nőt, akinek az agyát nem mosta volna még át valamennyire a feminizmus harmadik hullámának a hetvenes évek óta tartó Férfiellenes propagandája. Így nem érdemes velük sem házasodni, sem gyereket nemzeni, de még akár csak bármiféle kapcsolatot is kialakítani. Ők nem tárgyalnak, nem kuncsorognak, hanem csak megvonják a nőktől azt, amire a legnagyobb szükségük van: a figyelmet és a támogatást. A MGTOW létnek négy szintje van:

1. A helyzet felismerése Ebben a csoportban levő Férfiak tisztában vannak azzal, hogy milyen kockázatokat tartogat számukra a társadalom, de ők elfogadhatónak tartják ezeket és belemennek a játékba. 2. A hosszútávú kapcsolat elutasítása. Ezek azok a Férfiak, akik elutasítják a nőkkel való hosszútávú kapcsolat minden formáját, beleértve ebbe a házasságot és mindennemű együttélést. Elkerülik az egyedülálló anyákat, és minden olyan helyzetet, aminek kapcsán a bíróságon lehet kikötni. 3. A rövidtávú kapcsolatok elutasításaŐk azok a Férfiak, akik a fentiek mellett még egy olyan rövidtávú kapcsolatot sem hajlandóak bevállalni, mint a randizás, az egy éjszakás kaland, vagy a egyszerű barátság. Minden nőkkel való kapcsolatuk szakmai vagy munkához köthető és ezeket is igyekeznek minimalizálni. 4. Gazdasági kivonulás. Ők azok a Férfiak, akik nem hajlandóak többet keresni, mint ami a személyes túlélésükhöz feltétlenül szükséges. Mivel kevesebbet keresnek, mint ha egy családot kellene eltartaniuk, kevesebb adót fizetnek, de ez még mindig magasabb életszínvonalat biztosít nekik, mint ha családjuk lenne.

2017. jan. 19. 23:49
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
 101/106 anonim ***** válasza:
67%

A 100-as hozzászóló vagyok, folytatom:

A "szerelem" egy túlrajongott témakör aminek iszonyat erős a "reklámja" mert szinte minden pörgős buli zene arról szól, médiában folyton elébed tolják stb.

De valójában nem annyira jó és boldog dolog, mint aminek be van állítva, erre keserű tapasztalatok alapján kellett rájönnöm.

Nem úgy van, hogy lesz egy kapcsolatod és akkor már automatikusan boldog leszel.

Kapni fogsz egy rakás érzelmi zsarolást, részben félreértések és olyan dolgok miatt amire nem is gondoltál.

Lenullázza a hobbijaidat, barátságaidat, szabadidődet, még friss levegőt szívni se lesz időd.

Féltékenység, ha bármilyen másik lány bármilyen okból szóba kerül, elég ha a közösen megnézett filmben lévő csaj szereplőre félreérthettően nézel.

Nem lesz annyi szex. A csajnak reggel 7-kor kelnie kell, neked meg este 8-ra le van zsibbadva az agyad a munkától és / vagy a csaj egész napos viselkedésétől, és csak egy hideg sörre vagy meleg teára /forralt borra stb. tudsz gondolni, és arra, hogy hagyjanak békén.

Vagy, a féltékenykedő, érzelmizsaroló csaj miatt rosszabbul teljesítesz a munkában.

A csajt arra se lehet rávenni, hogy együtt lemenjetek edzeni. Meg megkapod, hogy a csajokat bámulni mész le edzeni. Egy 50 km bringatúra a tükörreflexes fényképezővel a hátizsákban hétvégén, tájkép fotózás? felejtsd el. Need for speed-el játszás vagy valami scifi akciófilm este? szintén felejtős, mert valami romantikus kaki filmet kell nézni, mert a csaj azt szeretné.

2017. febr. 4. 16:33
 102/106 anonim ***** válasza:
68%
Nem "csajokat" kéne keresni, hanem nőket.
2017. febr. 4. 17:11
 103/106 anonim ***** válasza:
31%

Inkább olyan férfivá kellene válni, akivel a nők szeretik a szexet, nem hisztiznek és zsarolják érzelmileg (mert nem akarják elveszíteni, a férfinek pedig van egy csomó opciója rajtuk kívül is - nem azzal az egyetlen munkatársnővel álltak össze kényszerből, akiből az elmúlt 10 évben sikerült valamiféle érzelmet kiváltaniuk), elég tökösek házassági szerződést kötni és mindehhez képesek egy olyan, érzelmileg is felnőtt nőt találni (mivel szexuális bőségben élnek, és vannak bőven lehetőségeik), aki támogatja a hobbijukat és részt is vesz bennük, stb.

Persze látványosan kivonulni a társadalomból és japán animékre maszturbálni ennél lényegesen könnyebb.

Nyilván direkt kisarkítottam a hozzászólásomat, de férfiként nagyjából ez a véleményem jelenleg erről a dologról nagy általánosságban (ami nem jelenti azt, hogy mindenkinek kötelező a házasság-gyerek-család, csak az tényleg az ő szabad döntése legyen, amelyet nem kényszerből/keserűségből hoz meg).

2017. febr. 4. 17:44
 104/106 anonim válasza:
79%

101-es hozzászólására:

Én nem vagyok feminista, sem pasi gyűlölő, és én is úgy gondolom, hogy ha egy férfi ezzel az élettel boldog, akkor éljen így, de valóban így akarjon élni, és ne kényszerből, vagy az újabb kudarctól való rettegés miatt tegye.

Amiket te leírtál, az nyilván saját tapasztalatod, és nőként/feleségként olvasva igen elkeserítő, ugyanakkor úgy tűnik, hogy sajnos a te választásaiddal, emberismereteddel lehet a gond. Léteznek ilyen idióta nők, de az valami problémát mutat nálad is, ha csak az ilyeneket fogtad ki...

Soha sem akadályoznám a férjem, hogy elmászkáljon a barátaival, éljen a hobbijainak, elmenjen nélkülem szórakozni, ahogy teszi is ezt pl. minden hétvégén, amikor focimeccsre megy, vidékre is, ha éppen ott játszik a kedvenc csapata. Sosem jutna eszembe ellenőrizgetni, vagy lesegetni a telefonját...

És a baráti körünkbe tartozó összes lány ilyen (a barátaink barátnői, párjai, rendes, hétköznapi értelemben normális felfogású nők), szóval én elhiszem, hogy neked valamiért ezek a tapasztalataid, de az biztos, hogy valamit te sem csinálsz ez-esetben jól...És a hasonló okokból MGTOW-vá váló férfiak esetében is fenntartom ezt az állítást.

Azokra nem igaz, akik valóban igazi "agglegény" alkatok, és valóban boldogok egyedül, nekik egészségükre, semmi gond nincs azzal. :)

2017. ápr. 24. 11:37
 105/106 anonim ***** válasza:
104-es, hány éves vagy? Nagyon jól tudom, hogy a mostani 45-50es nők körében kevesebb az olyan, akikről lemondanak a férjeik, s belesz*rnak az egészben. Az mgtow-s férfiak része jellemzően a mai 18-35 éves nők megbolondult elvárásai alapján döntenek úgy, hogy tojok bele, megéri ez? nincs jövő 10ből 9.5el, mert ha gyereket akarok, neveljem fel (ha 1állt nem csak a facebook meg a fesztiválok érdeklik), viseljek el mindent, mert válással fenyeget, de neki jár a boldogság, a férfinek csak kötelessége van, stb stb.. ez megéri? szerintem nem. nézd meg milyen lányok is vannak a tinderen vagy a társkeresőkön? akiknek senki nem jó, jah de ugródeszka, mindig 1 magasabb pozícióért valamelyik férfi kárára, majd a végén pofára esés, s a szemét férfi. egyébként volt egy 10 éves kapcsolatom, úgy tartottam, hogy feltétel nélküli szeretet, adok, adok adok adok, jah nem kapok, és még az is az én hibám? pedig volt nyaralás mindig, eltartottam 1-1be, nem dolgozott kb, vagy ha igen magára költötte, saját ház, lakás, mindent megadtam önerőmből. mi lett belőle? még ő akart válni... vicc, pedig volt szerződés is. Amíg én güriztem ő unatkozott. Ide vezet. Talán a megoldás az lenne, ha a nők felnőnének, és nem valami hisztis kislányként harsognák h nekik jár, mert ha nem jár alanyi jogon akkor a férfiak tehetnek róla... (tisztelet a kivételnek, de olyat én még nem láttam). Akkor ha a férfiak kivonulnak, akkor nem lesz kire ráfogni a hibát. Ez a nárcisztikus női arrogancia ez romba dönti a családokat, párkapcsolatokat, nem véletlen fogy a magyar. Lehet idősebb korosztályban annyira nem jellemző (40+), de alatta igen. Anyám szerint a volt feleségem majd megváltozik, ha lesz lakás ház gyerek, igen, megváltozott már az első kettőnél, egyre jobban nárcisztikus lett, kedvenc mondatom tőle "én vettem a lakást, tehát én is takarítsam".
2018. aug. 22. 15:38
 106/106 anonim ***** válasza:
azt elfelejtettem írni, ő utána megpróbáltam még pár lánnyal, de jöttek ugyanezek a jelek, a manipuláció, a nekem jár, az érzelmi terror, s utána döntöttem úgy, ha hús kell rendelek, egyébként meg, hogy én ott kullogjak/sorban álljak azért, h átb*sszanak? Hülye vagyok, hogy saját magam futok a pofonfához? Nagy sóhaj, ez van sajnos, de köszönöm szépen a lehetőségeket, nem kérek többet. Lehet írni az mgtow-sokra, hogy lúzerek, csúnyák, lehet, én csak azt tudom h én, hogy nézek ki, nekem kocka hasam van, rendszeresen edzek, szálkás vagyok és magas.
2018. aug. 22. 15:52
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!