Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen szándékból járnak idősebb nők edzőterembe? F
Negyven éves vagyok és egyedülálló. És nem, egyáltalán nem azért járok a terembe, hogy pasizzak, eleve nem érdekelnek a fiatal fiúkák meg a gyúrós tónik sem. Az egészségem miatt járok, edzett és fitt akarok maradni, nem akarok majd a klimaxnál úgy elhízni mint sok nőtársam.
Továbbá a mozgás serkenti az endorfin termelést, ettől jól érzed magad. Imádok egy kemény edzés után beülni a szaunába és hagyni hogy a feszültség elpárologjon az izzadtságcseppekkel együtt. Én az edzőteremben egyetlen dolgot kívánok meg: a következő edzést. Bocsi.
Komolyan,nem tökmindegy az neked kérdező??! Komolyan úgy érzem ,te egy 12éves kis hülyegyerek vagy,akinek nem sok IQja van....
Ha ennyire érdekel,hogy miért nem viszik a faszijukat,akkor menj oda és kérdezd meg tőlük!! De ahhoz beszari vagy mi??!
23: talán mert nincsenek összenőve? Azért, mert valaki férj-feleség, mert együtt járnak, azért még marhára nem kötelességük mindenhova együtt menni. Lehet, hogy pont az edzőterem az ő kis privát szférájuk, ahova a férjük nem megy, miközben az meg otthon van és pl a gyerekekre vigyáz vagy dolgozik esetleg(????), vagy mittudomén, ő is a maga hobbijával foglalkozik, és nem is zavarja, ha az asszony is kicsit kidugja az orrát otthonról...
Amúgy, 23 éves vagyok, de a 30-asokat férfi vagy nő, egyáltalán nem érzem öregnek. Szerintem veled van a baj, kérdező.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!