Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen szándékból járnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen szándékból járnak idősebb nők edzőterembe? F

Figyelt kérdés
Kisvárosban lakunk. Pár hete a lakótelepünk edzőtermébe megjelent pár férjes asszony. Egyik sem kövér, nem úgy néznek ki egyáltalán mintha rászorulnának a kondizásra. A férjeik párjuk nélkül járnak ide.

2017. jan. 19. 15:21
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
84%
Én lassan 40 éves leszek. 7 éves korom óta sportolok. Pedig nem is vagyok kövér. Vagy épp emiatt?
2017. jan. 19. 16:34
 22/32 anonim ***** válasza:
60%
Ha meghalnál 30 évesen, azt mondanád, öregen haltál meg? Már semmi dolgod nem volt a földön?
2017. jan. 19. 16:43
 23/32 A kérdező kommentje:
Itt mindenki félre beszél, pedig a napnál is világosabb, hogy azért járnak le. Miért nem hozzák magukkal a pasijukat, erre adjon választ valaki?
2017. jan. 19. 17:33
 24/32 anonim ***** válasza:
73%

Negyven éves vagyok és egyedülálló. És nem, egyáltalán nem azért járok a terembe, hogy pasizzak, eleve nem érdekelnek a fiatal fiúkák meg a gyúrós tónik sem. Az egészségem miatt járok, edzett és fitt akarok maradni, nem akarok majd a klimaxnál úgy elhízni mint sok nőtársam.

Továbbá a mozgás serkenti az endorfin termelést, ettől jól érzed magad. Imádok egy kemény edzés után beülni a szaunába és hagyni hogy a feszültség elpárologjon az izzadtságcseppekkel együtt. Én az edzőteremben egyetlen dolgot kívánok meg: a következő edzést. Bocsi.

2017. jan. 19. 17:35
 25/32 anonim ***** válasza:
84%
Mi az, hogy miért nem hozzák? Mert a férjük nem akar edzeni, mert csajos programot csinálnak belőle, illetve mert tök szar dolog pasikkal edzeni. Egyfolytában meg akarják mutatni mi merre hány méter, és sokat dumálnak. Edzeni csak egyedül, vagy barátnővel, ez alap.
2017. jan. 19. 17:37
 26/32 anonim ***** válasza:
87%
Mert a pasijuknak saját szabad akaratuk van, és ha nem akarnak menni kondizni, nem fognak.
2017. jan. 19. 17:38
 27/32 anonim ***** válasza:
76%
Kérdező, te országot tévesztettél. Szaúd-Arábiában van az, hogy egy nő nem mehet férfi kísérő nélkül sehova, nem pedig itt..
2017. jan. 19. 18:04
 28/32 anonim ***** válasza:
74%

Komolyan,nem tökmindegy az neked kérdező??! Komolyan úgy érzem ,te egy 12éves kis hülyegyerek vagy,akinek nem sok IQja van....

Ha ennyire érdekel,hogy miért nem viszik a faszijukat,akkor menj oda és kérdezd meg tőlük!! De ahhoz beszari vagy mi??!

2017. jan. 19. 18:19
 29/32 anonim ***** válasza:
76%

23: talán mert nincsenek összenőve? Azért, mert valaki férj-feleség, mert együtt járnak, azért még marhára nem kötelességük mindenhova együtt menni. Lehet, hogy pont az edzőterem az ő kis privát szférájuk, ahova a férjük nem megy, miközben az meg otthon van és pl a gyerekekre vigyáz vagy dolgozik esetleg(????), vagy mittudomén, ő is a maga hobbijával foglalkozik, és nem is zavarja, ha az asszony is kicsit kidugja az orrát otthonról...

Amúgy, 23 éves vagyok, de a 30-asokat férfi vagy nő, egyáltalán nem érzem öregnek. Szerintem veled van a baj, kérdező.

2017. jan. 19. 18:21
 30/32 anonim ***** válasza:
71%
A napnál is világosabb, neked.Nem vagy egy kicsit elszállva magadtól?Nagyon úgy tűnik, hogy igen.
2017. jan. 19. 18:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!