Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal csaj idősebb pasival hogy?
Mostanában állandóan ilyen kérdéseket látok:20-40 évesek együtt.
Ezt mégis hogy??? De komolyan. A csaj hogy képes ebbe belemenni? Nem undorodik? Az apja lehetne...
én ezt esküszöm nem értem hogy lehet ilyen. És amikor találkozik a pasi a csaj barátaival,nem néznek hogy ki ez az öreh? Valaki magyarázza már el hogy működhet ez. Mert én el nem tudom képzelni. Soha nem tudnék ilyet tenni
20L
Ilyen elcseszett világban élünk?
"Ilyen elcseszett világban élünk?"
Igen.
Ez nekem is sokszor fura, pedig már 30 felett vagyok. Ezeket én sem értettem, hogy hogy hozzák össze a haveri kört, mert az még oké, hogy ők jól kijönnek. A másik meg nem is az hogy akad ilyen, hanem én is mintha egyre több ilyet látnék.
Talán még az is közrejátszik, hogy ezek a férfiak anyagilag jobban állnak, az évek alatt ilyen szempontból túlléptek egy csomó hasonló korú férfitársukon, tehát ők már képesek jobban fennmaradni (ebben a ratyi anyagi világban). És ezek a lányok gondolom hamarabb szeretnének családot alapítani, amihez pénz is kell, amit egy velük egyidős srác még nagy valószínűséggel nem tudna biztosítani.
Szüleim között 12 év a korkülönbség, felneveltek 3 gyereket normális felnőtt emberekké és együtt vannak a mai napig szerintem top néhány %-ban lévően jó minőségű kapcsolatban.
24 és 36 évesek voltak mikor összeházasodtak.
Mert látom hogy ez bevált én is el tudnék képzelni hasonlót az életemben később
22/F
Figyelj szerintem mindenki azt csinál a saját életével, amit akar. Nyilván, aki összejön egy ilyen férfival, az nem undorodik tőle. Miért undorodna amúgy?! Nagyon sok olyan 40es férfi van, aki nagyon is jó formában van és jól néz ki, nem is néz ki annyinak, amennyi, bár ez most mellékes. Bármilyen irányból is nézzük egy 40 eves férfi minden, csak nem öreg!
Neked ez a véleményed oke, te ezt nem tudod elképzelni, de ez egyáltalán nem egy olyan lehetetlen dolog, valakinek ez belefér, ennyi. Ettől még nem lesz elcseszett a világ, vannak ettől milliószor betegebb dolgok...
Sokszor amúgy azért vonzódnak az idősebb ferfiakhoz a nők, mert azok jó eséllyel már tapasztaltabbak, tudnak ezt-azt, amit a 20-as korosztály pl nem, tudnak bánni a nőkkel stb. Ami persze nem feltétlen igaz mindenkire, ez csak egy példa.
Én azt mondom mindneki élje úgy az eletet, ahogy neki jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!