Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 18-23 éves csaj azért akar 10-12 évvel idősebb pasit, mert annak van sok pénze, biztos munkahelye?
Nem, inkább az egzisztencia, kiállás, határozottság jön be nekik, márha a fickóba van ilyen.
26/F
Ahhoz nem feltétlenül kell 10-12 éves korkülönbség, sok huszonévei közepén járó férfinak is már megvannak ezek. Én 23 vagyok, párom 30, és nem azért vagyok vele, mert sok pénze és biztos munkahelye lenne, mert bár oké, van egy biztos munkahelye, és egész jól is keres, de amikor megismerkedtünk, ezekről mit sem tudtam, totál azt hittem, hogy 28 helyett csak valami 24-25 éves, és rohadtul nem érdekelt semmi más, csak azok a kék szemek, az a kis pimasz mosoly, és a szavai, viselkedése, ami totál levett a lábamról egyetlen nap alatt.
Ha már idősebbet akar valaki, tudatosan, akkor szerintem inkább a tapasztalatára és a "szakértelmére" hajt, mert valljuk be, egy kezdő csajozó 17 éves srác töredékét tudja a női lélek rejtelmeinek, mint egy tapasztalt 37 éves férfi, aki azért már csak találkozott néhány nővel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!