Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok 18-23 éves csaj azért akar 10-12 évvel idősebb pasit, mert annak van sok pénze, biztos munkahelye?
Figyelt kérdés
2015. nov. 11. 08:30
11/13 anonim válasza:
Amikor 23-24 éves voltam, én is összejöttem egy nálam 10 évvel idősebb pasival, egy helyen dolgoztunk (szóval nem a munkahelye volt a vonzó benne :D). Előtte egy nálam fiatalabb barátom volt az egyetemen, hozzá képest üdítő váltás volt egy "komoly", felnőtt férfi, akinek már van egy saját egzisztenciája, kialakította az életét. Úgy mondanám, hogy egy fiú után jött egy férfi. Bár a korkülönbséget én magam is nagynak tartottam. Aztán pár hónappal később pont emiatt is szakítottunk, mert őszintén szólva kicsit unalmassá vált az, ami az elején még tetszett.
12/13 anonim válasza:
Egyre jellemzőbb a mai vlágban , hogy az eltartásra mennek a fiatal csajok egyre nagyobb része.
13/13 anonim válasza:
12: jah, ez a mai világ újítása, valóban. A múltban ez egyáltalán nem fordult elő, hogy a férfi adta az egzisztenciát, a nő meg az otthon melegét. Á. Soha. Ez abszolút új dolog. Csakis a médiának köszönhető.
*feel the irony*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!