Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehetek jobb, mint egy idősebb csaj? Hogy érjem el?
Van egy fiú, aki régóta a barátom, de én többet érzek iránta. Ő is sokszor utalt arra, hogy tetszem neki. Most elkezdett udvarolni egy 20 éves csajnak, állandóan róla beszél. Nem akaorm, hogy összejöjjenek! Ő már nőiesebb, mint én, nagyobb a melle is stb. Nem tudom mit tegyek...
16L
milyen idős a srác?!
ne zsarold semiképpen sem!
ha barát vagy, lehet a fiu nem akarja ezt felrúgni...
"Ő már nőiesebb, mint én, nagyobb a melle is stb."
Ha ezt így ide leírtad, akkor értem nagyjából, miért felé nyomul. Nem a külső, hanem a felfogásoddal lehet a probléma, de szerintem azzal nagyon.
Mármint nem önmagában, csak gyerek vagy még. Addig az is maradsz, még nem lesz egy igazán komoly kapcsolatod.
Amibe meg belekötöttem, miért veszed alapul? Engem a kis mellű nők vonzottak, de ha idősebb felé húzok, és egy lány ezért azt gondolja, hogy a mellei jobban bejönnek mert nagyobbak, abból lesz a teljesen félreértelmezés, és a felesleges kombinálás.
Nőiesen viselkedni kell, nem kinézni. Legalábbis elsősorban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!