Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiatal csaj idősebb pasival hogy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal csaj idősebb pasival hogy?

Figyelt kérdés

Mostanában állandóan ilyen kérdéseket látok:20-40 évesek együtt.

Ezt mégis hogy??? De komolyan. A csaj hogy képes ebbe belemenni? Nem undorodik? Az apja lehetne...

én ezt esküszöm nem értem hogy lehet ilyen. És amikor találkozik a pasi a csaj barátaival,nem néznek hogy ki ez az öreh? Valaki magyarázza már el hogy működhet ez. Mert én el nem tudom képzelni. Soha nem tudnék ilyet tenni

20L

Ilyen elcseszett világban élünk?

2017. jan. 17. 19:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Én egy 43 éves férfi vagyok. Szívesen visszapergetném az időt, lennék ismét 20 éves, de ez sajnos nem lehetséges. Ez a kor semmit nem jelent. Nem egy másik naprendszerből jöttünk, sőt! Sokkal többet nevetek, meg hülyéskedek, sokkal szabadabban, felszabadultabban, mint azt annak idején megtettem. Sokkal többet megtehetek és nem feltétlenül az anyagiakra gondolok. Sokkal boldogabb vagyok, mint húsz évesen, bár az idő vasfoga keményen dolgozik... Szóval a korom egy dolog, az hogy milyen ember vagyok, az egy másik. Nem érzem magam 43 évesnek. De annyi vagyok. És nem tiltakozom ellene, nem festem a hajam, őszes a szakállam, de azt is letojom. Megváltoztak az értékrendek. Már nem a NIKE jel a motiváció (ha érted) Mindezek mellett nem vágyom 20 éves lánykákra, mert egyszerűen nem az én korosztályom, nem tudnék velük miről beszélgetni.

"Nem undorodik"? Mitől is kellene? Van szemem, és látom, hogy milyen az átlag férfi a huszonévesekből. És nem nagyképüségből mondom, de azokkal inkább nem cserélnék. Lehet kicsit már ráncos vagyok, meg őszes, de van kiállásom, megjelenésem (pedig nem vagyok jóképű), szörnyülködöm a mai férfiatlan generáción. És a béna gondolkozásukon, állandó siránkozásukon (jaj, miért nincs barátnőőőőm???) Na most biztos romlik a százalékom, de tudod, hogy mennyire érdekel?

2017. jan. 17. 21:59
 12/14 anonim ***** válasza:
92%

Nekem speciel nagyon tetszik a 11-es válaszoló hozzászólása. Mondom ezt úgy, hogy soha nem volt ekkora korkülönbséggel barátom (bár tetszett már 40-es férfi) és most is kapcsolatban vagyok. Viszont a kérdése teljesen jogos: a korosztalyunkbeli, 20-as srácoktól talán nem undorodsz?! A sok feszülős pólós, szűk, csőnadrágos, kontyos vagy épp ecsethaju díszb*uziktól? Egyetemre jarok és a fiúk 90%-a így néz ki, ahogy leírtam. Semmi férfiasság nincs bennük és jon emellé, hogy sokuknak az a menő, ha minél több csajt megfektetnek, állandó buli és pia... Persze nem azt mondom, hogy mind ilyen, tisztelet a kivételnek, de ha már itt tartunk, akkor inkább a fent leírt "pasitol" undorodnék, akin jobban feszül a nadrág, mint rajtam, semmint egy 40 éves magára adó és odafigyelő férfitól.

A gondolkodásukrol meg ne is beszéljünk, bőven elég itt szétnézni. Minden második kérdést 20-as éveiben járó hisztijancsi ír ki, ahol minden nőt szid, utal és mocskol. Valóban sokkal jobbak...

2017. jan. 17. 22:09
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Oké, nem biztos, hogy tetszeni fog a válaszom, vállalom, és privátokat sem kérek, úgysem válaszolok.

Volt egy időszak az életemben, ami "szárazabb" volt, kicsit kanos (?) voltam, de egyéjszakástól félek, stb. Szóval regisztráltam egy külföldi chat oldalra, mondom, kipróbálom a sex chat-et.

Nemzetközi oldal, tele huszonévesekkel (26 vagyok). Role play meg minden. Képet nem küldtem magamról senkinek, ez a huszonévesek kb 80%-ának nem jön be. Szavakkal nem tudnak mit kezdeni. Role play-ben túlnyomó többségben arra izgulnak, ha dirty whore vagy filthy slut vagyok. Nem mondom, van, amikor a szenvedély mondatja valakivel, de van, amikor érzed a gyűlöletet, ilyenkor nem élvezhető. Mindegyiküknél ugyanaz a forgatókönyv, kísértetiesen egyforma.

A 45+-osok... egyiknek sem kellett kép. Egyikük leírta, mit tenne velem... basszus, olyan részletes és esküszöm: gyengéd volt, hogy az nem igaz. Arra gondoltam, ha szavakkal így feltüzel, élőben mi lenne.

Huszonéves: akkor szerepjáték, egy mcskos qrva vagy, térdelj le, és nyeld le, ezt érdemled.

Idősebb: az ágyon fekszel, bezárom az ajtót, hogy ne zavarjon senki. Lefekszem melléd, és megcsókollak. Szeretném, ha jól éreznéd magad, szeretném, ha elélveznél.

Nem azt mondom, hogy ez általános igazság, de én azon az oldalon ezt tapasztaltam.

2017. jan. 17. 22:29
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

10:

Ez így van. Sok idióta fiatal srác szidja többek között az idősebb férfiakat ezért, csak éppen abba nem gondolnak bele hogy ők is lesznek idősek és lehet hogy 35 évesen is jobban fog tetszeni nekik egy 24 éves nő, mint egy 34 éves mondjuk. Akkor ők is idióták lesznek hirtelen a saját szemükben? Nem hiszem.

Nekem most kb a 17-21 éves lányok durván a zsánereim, 40 évesen meg tudom hogy inkább a 20-30 évesek lesznek a legjobban. (És ez még mindig nem azt jelenti hogy más korú nővel száz százalék ne jönnék össze).

22/F

2017. jan. 18. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!