Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megbántottam egy fiút azzal, hogy cukinak hívtam. Mit tehetnék most?

Gamplayt nézek közben, 30+ éves, viszonylag értelmesnek és intelligensnek tűnő felnőtt férfi, és már vagy kétszer lecukizta a játékot. Nyilván ő is valahol a 3-4 hónapos yorkshire terrier szintjén állhat.
Szerintem komolyabb gondok vannak veled, ha pusztán annyiból, hogy néha használ egy akármilyen kifejezést, te már messzemenő következtetéseket tudsz levonni az értelmi szintjéről.

Nem csak tinik nézik, lol, nem Minecraft meg hasonló videókat csinál. Szerintem 20+ a többség.
Mindenesetre akkor is te vagy, aki egy darab kifejezésen vergődik és ítél meg embereket. Elképzelem, hogy randin véletlenül cukinak hív az amúgy teljesen normális nő, puszta jó szándékból, te pedig sírva elrohansz, hogy meggyászold az összezúzott férfiasságodat :D

Nem szabad hagyni! Arról te nem tehetsz, hogy anyósod egy oltári ri banc, és nem kényszeríthet arra, hogy lefeküdj vele! Nem is értem, hogy hogy vetemedhet erre valaki?
És mindenképp szólnék apósodnak, akkor legalább nem kellene megalázkodni. Ez a véleményem.

13, sokszor volt már példa rá, és pont annyiszor jól kiröhögtem a csajt, és képtelen voltam komolyan venni ezek után. Épp nemrég egy 30+os csaj nyomta igy, sőt, ugy próbálta görgetni a beszélgetést, hogy én is mondjam már neki, hogy ő miylen cuki :) Szerintem ez közröhely, és változatlanul azt állítom, aki számára a "cuki" egy oylan jelző, amivel bármit is le lehet irni, illetve ki lehet fejezni, az körülbelül egy 10 éves érzelmi intelligenciájával rendelkezik.
14, visitoztam a röhögéstől :D(noha vszinóüleg félreküldted)

"sőt, ugy próbálta görgetni a beszélgetést, hogy én is mondjam már neki, hogy ő miylen cuki :)"
Jó, ez nyilván gáz és nem csoda, ha nem kellett, de attól még nem mindenki ilyen, hogy attól még, mert néha használja ezt a szót, akkor már rögtön az egész gondolatvilága is kb ilyen szinten van :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!