Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azt hiszem megbántottam egy fiút azzal, hogy cukinak hívtam. Mit tehetnék most?
Figyelt kérdés
Lehet ezt a hibát kijavítani?2017. jan. 18. 18:24
1/20 anonim válasza:
Húha, ez aztán bántó :D Ha valaki emiatt megsértődne, én nem törném magam a bocsánatáért.
A barátomra pl rendszeresen mondom, hogy cuki, nem szokott megsértődni rajta.
2/20 RRR válasza:
ezzel,miért??
a f,,szfej jobb lett volna?
3/20 anonim válasza:
Engeszteld ki valamivel! Mondjuk egy csillámpónival!
4/20 anonim válasza:
1. nagyot tévedsz, maximum azért nem teszi szóvá, mert végulis dugtok, igy a cukit is ELVISELI.
Az a férfi, aki örül, ha cukinak nevezik, konkrétan nem férfi. Sőt, ismerkedéskor ha lecukiznak egy fickót, könnyen gondolhatja ugy, hogy ez kb ennyi volt, a csaj valami plüssálatkának tartja.
5/20 anonim válasza:
2. egyébként igen, bizonyos esetekben kevésbé tartják sértőnek a férfiak a fszfejezést egy nő szájából.
6/20 anonim válasza:
Nem elviseli, hanem nem zavarja. Szerintem épp az nem férfi, aki ezen kiakad, hanem csak egy hisztis kisfiú. Semmi sértő nincsen benne, értelmes ember nem akad ki ezen :)
7/20 anonim válasza:
értelmes ember elmondja, hogy zavarja. máredig biztos lehetsz benne hogy 10 ből 8 férfit ez zavarna. Sőt, mondok jobbat, engem alapjáraton már az a NŐ is zavar, aki kiejti ezt a szót a száján. Hajlamos vagyok azt gondolni, hogy ottmaradt az agya valahol a gyerekszobában.
8/20 anonim válasza:
Igen, és a párom el is mondja mindig, ha valami zavarja. Egy kifejezés, amiben alapból semmi sértő nincsen, az nem szokta zavarni :P
9/20 anonim válasza:
akkor gondolom elfogadta, hogy a csaja érzelemkifejezési szintje valahol a 3-4 hónapos yorkshire terrier szintjén van
10/20 anonim válasza:
ja a kérdezőnek meg, ne csinálj semmit, csak legközelebb kerüld ezt a szót, mert noha nyilván nem szerzett ettől a csóka életreszló sérülést, de ha sokat mondogatod, sokat csökkenhetsz a szemében. Felnőtt, komolyanvehető ember egészen egyszerüen nem használ ilyen szavakat, legfeljebb szarkasztikus éllel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!