Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak nekem furcsa?

Figyelt kérdés

Van egy pasi akivel kalandozgatunk, de nem szeretne egyikünk sem többet. Neha tesz fura megjegyzéseket ami kicsit azt sugallja, hogy azért ennél jobban szeretne megismerni.

Ma megkérdezte, elkísérném-e az apja barátnőjének a szülinapi bulijára. Ez csak nekem furcsa? Gondolom ott lesz a fél családja. Azt mondta,nincs kedve egyedül menni...

2017. jan. 17. 23:33
 1/3 anonim ***** válasza:
Egészen különös és rejtélyes eset. Lehet, hogy csapda?
2017. jan. 17. 23:36
 2/3 anonim ***** válasza:
Hasonló szituációban vagyok és nekem is furcsa. Ha érdekel menj el a bulira, ennyi
2017. jan. 17. 23:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Szeretek vele lenni, így elmegyek, csak felmerült bennem hogy fordított helyzetben én nem hívnám...
2017. jan. 17. 23:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!