Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti ebbe ilyenkor nem gondoltok bele? Nem furcsa ez így?
Szóval van egy-két szexibb fehérnemű szettem amit még az előző kapcsolatom alatt szereztem be.Most ismerkedek egy sráccal, tulajdonképpen már kapcsolatban vagyunk, de még nagyon az elején. Nemsokára lesz egy fontos vizsgája amire készülnie kell és arra gondoltam, ha jól sikerül neki a vizsga akkor felvenném neki az egyiket, csak aggódom, hogy esetleg elkezdene gondolkodni azon, hogy ezt már másnak is felvettem és esetleg inkább fura lesz a dolog. Szerintetek fel merjem neki venni? Vagy egyáltalán jó ötlet ez, örülne egyáltalán neki?
Ehhez hasonló egyébként.
A fehérneműd a Tied és Te mutatod mega annak, akinek szeretnéd. Alogha fog azal foglalkozni, hogy mikor vetted és az előző partnered is látta.
Ha veszel egy újat már rá gondolva, akkor mondhatod neki, hogy azért vetted, hogy neki tetsszél benne.
Srácok nem gondolkoznak azon, hogy te már felvetted valaki másnak is a fehérnemű szetted.
Ennyiből mindenki dobhatná ki a legjobb cuccaid,csak mert már egy exe miatt hordta. A szebb fehérnemű szett darabok örökéletűek és nem mennek ki a divatból,ne aggódj :)
Neked kell ismerned a pasid. Esetleg olyan mint én, akkor ne, mert engem hidegen hagy a fehérneműben való billegés.
Szereti, akkor hajrá. Nem fog agyalni, mikor hol volt már rajtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!