Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elég furcsa szituba keveredtem, ti mit gondoltok erről?
Múlthéten a városban voltam a barátnőmmel, kicsit kihívóbban voltam felöltözve (estefelé volt és utána bulizni mentünk), és megálltunk egy tésztázónál kajálni. Viszont csöpögött az eső, a helynek meg csak a szabad ég alatt volt kiülős helye, így kicsit tehetetlenül álltunk a tésztánkkal, amikor a hely mellett lévő gyrososból egy török-gyanús (félig az is, később kiderült), de egyébként tök helyes pasi szólt, hogy nyugodtan üljünk hozzájuk. (Annak a helynek volt fedett része) oké, megköszöntük, leültünk, ettünk, stb. Viszont végig láttam hogy a pasi bámul, mosolyog, már zavarbaejtően. Amikor befejeztük, odamentem megköszönni, mire azt mondta, hogy végig figyelt, és pont ilyen csinos lányra lenne szükségük ide, ún. 'Vendégcsalogatónak', és kérdezte hogy benne lennék-e. Nem volt ellene kifogásom, szóval megadtam neki a számom, azt mondta, majd hív. Na, ma hívott, hogy szeretne velem beszélgetni, és tudnánk-e találkozni, mondjuk holnap. Mondtam, oké, ráérek, mikor és hol? Erre mondott egy esti időpontot, egy nagyon drága étteremben. Ellenekztem, mert szerintem ez kicsit túlzás (tényleg az egyik legpuccosabb kb. a városban), de azt mondta, ne aggódjak, adjuk meg a módját (??). És mondta, hogy csinos legyek..
Kicsit zavarbaejtett...jól néz ki, és kedves, de van az a szint ami már túl közvetlen...
Szerintetek mit akarhat? Így megbeszélni az új 'állásomat"?
20L
Nem az a baj, hogy randevúzol, hogy éled az életed, hogy nem vagy apáca... ez mind oké, miért ne. De ezt a naiv "állás" dumát 20 évesen megenni, ennyire senki lehet ostoba felnőtt fejjel. Aki munkát kínált volna, az eleve HELYBEN részletezte volna legalább nagyvonalakban, hogy mi lenne a dolgod, mire számíts, milyen kereseti lehetőség. De hogy drága étterembe visz mert ezzel akar imponálni, és te simán beveszed mint kacsa a nokedlit... bár jobban belegondolva, ennyi ésszel nem csak nokedlit fogsz te nyelni.
És ismételten, nem az a baj, hogy éled az életed vagy hogy bárkivel is randevúzol ismeretlenül, hanem hogy ennyire könnyen rászedhető vagy 20 évesen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!