Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálja ezt? Valaki érti?
Van a koliban egy fiú barátom,aki kissé tetszik is, elég fura alak, de nagyon jóban vagyunk (azt hiszem), mentünk már együtt egy-két helyre, meg több buliban is hajnalig beszélgettünk. Ez így okés, de azon kívül, hogy néha küld snapet snapchaten, soha nem keres. A beszélgetéseinket mindig én kezdeményezem, amúgy hozzám se szól (máshoz sem). Múlt héten éjszaka/buli után kihívtam h rosszul érzem magam, erre kijött és órákon át pátyolgatott. Most találkoztunk egy kolis programon, két órát voltunk ott és megint nem szólt hozzám. Nem tudom, hogy most akkor bír-e vagy nem vagy tetszhetek-e neki ha így viselkedik. :/ Ha valaki meg tudja fejteni azt megköszönném, de a hipotézisekkel sincs bajom. :D
20/L
Nem mindenki bőbeszédű, ha máshoz sem szól, akkor nyilván ő sem az.
Ebből messzemenő következtetést fölösleges levonni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!