Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki érti a pasikat? Kedvel, tetszem neki mégsem akar velem összejönni.
Figyelt kérdés
2016. okt. 27. 16:12
1/10 anonim válasza:
A parasztokat nem lehet érteni, a normálisakat igen. :)
2/10 anonim válasza:
Én pontosan így jártam idén 3 nővel is. Kettőről kiderült, hogy van alkalmi szexpartnere, s csak lelki társra vágynak, a harmadiknál meg csak megalapozott a gyanú, hogy az ex nem is teljesen ex. Szóval én nagyon óvatos lennék. Bár a pasid lehet csak meg van ijedve. Vagy lusta. Vagy tart a kötöttségektől. Sok minden lehet, logikát se feltétlen keress benne. Hülyék vagyunk mind.
3/10 anonim válasza:
Valami hiányzik neki, ami nélkül nem akar kapcsolatba lépni, és ez benned nincs meg. Önmagában az, hogy tetszel neki, meg kedvel még nem elég egy jó kapcsolathoz, ezt ő is tudja és ezért nem erőlteti azt, ami szerinte nem fog működni.
4/10 Gábor19... válasza:
Az alfahím az bozony alfahím;)
5/10 anonim válasza:
Vagy nem akar felvállalni mások előtt.
6/10 anonim válasza:
Elsővel kicsit egyet kell,hogy értsek de nekem alpàri a parasztozàs. Vannak furcsa lànyok is àm...pl: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
7/10 anonim válasza:
Már bocs, de miért kéne összejönnie mindenkivel, akit kedvel és aki bejön neki valamennyire?
Én nőként fenntartom magamnak a jogot, hogy teljesen önkényesen döntsek saját belátásom szerint arról, kivel akarok összejönni és kivel nem. Most mégis miért vonatkozna más a pasikra?
8/10 anonim válasza:
Előző! De akkor egyértelműen jelezd, hogy bocs, ez van.
9/10 anonim válasza:
8-as, ki mondta, hogy a kérdésben szereplő pasi nem jelezte?
10/10 anonim válasza:
Mert ez nem derült ki a kérdésből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!