Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy emiatt nem akar velem összejönni a pasi?
Most van kialakulóban valami egy pasival, illetve lehet mégsem, mert elég gázos a helyzet. A lényeg, hogy van egy meleg haverom. Olyan a kapcsolatunk, hogy aki nem ismer minket, az azt hiszi, hogy együtt vagyunk. (Oké, nem smárolunk, meg ilyenek, de mégis) Nagyon nagyon jó a kapcsolatunk, rengeteg időt töltünk együtt, én ezt általában dokumentálom is, közösségi oldalakon is sok közös képünk van, meg ilyenek. És egyébként baromi jó pasi, ez már szúrta pl. a volt barátom szemét is, de nem akadt fent ennyire a témán. Ez az új srác viszont...látott rólunk egy képet, és már kérdezősködött, hogy ki ez. Mondtam hogy haver,meleg,no para, de hogy miért alszol vele? Miért fogod a kezét? Tuti nem meleg, mert jól néz ki (?!?) és amúgy mióta ez volt, ritkábban keres, fura a viselkedése, stb.
Létezik, hogy ez visszatartja? Vagy én reagálom túl?
18/L
Csak szerintem nem gáz ez? :D
Lehet, hogy emiatt nem akar veled összejönni, igen.
Én is d*gtam egy olyan csajt, aki pasizott velem meg csak d*gott és azt híresztelte b*zi vagyok. A barátnői is mind megakartak téríteni az igaz útra, de csak stikliben, hogy más meg ne tudja.
A "b*ziságnak" tudták be, hogy nem áll fel rájuk a f*lansz, mikor b*gyi divatoztak pizsipartin, pedig csak ki voltam facsarva rendesen :)
Életem legboldogabb 3 éve volt, de sajnos kiderült a turpisság.
Hát amilyen intim kapcsolatotok van, szerintem ha emellett barátod is lenne valaki más, ahhoz már többszerelmű fiú kell, mert mégiscsak közeli a kapcsolatod a meleg haveroddal, hiába nincs köztetek aktus és csók.
Monogám fiút mindig zavarni fog ez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!