Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem érti meg, hogy nekem több kell? (Szex)
Elegem van a pasimból....eleinte órákig tudtunk szeretkezni, tudott gyengéd lenni, de van is. Eltelt 3 év, és a mostani szex annyi, hogy szopjak, betolja, 2 perc alatt elélvez, és nem érdekli, nekem jó volt e.
Csak magára figyel.
Szerintetek érdemes lenne erről beszélni vele? Esetleg azzal orvoshoz küldeni, hogy nem bírja 2 percnél tovább még gumival sem? Nem nem akarja, nem bírja.
Vagy megunt engem? Érdemesebb lenne inkább szakítani, még mielőtt meg is utáljuk egymást?
29N
A szexet nemcsak csinálni kell, hanem beszélni is róla! De ezt te eddig miért nem tudtad? Most nevezzelek kislánynak az értelmi szinted miatt?
Egy beszélgetés során nagyon sok mindenre fény derül. Az is lehet, hogy lesz..r téged, és már a hátad mögött más csajt keres, csak hát mivel nulla a kommunikáció köztetek, így erről se értesültél, hogy baj lenne a kapcsolatotokban.
én is voltam ebbe a cipőben és sajnos ő konkrétan leszarja neked jó-e csak magát nézi és egy önző f.asz már bocsi.
az hogy hamar elélvez még megérteném, de akkoris van ujja és szája amivel befejezhetné úriember módjára a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!