Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt zselézett hajú fiúk?
Nekem rövid barna hajam van és én is zselézem, valahogy nem birom amikor megnő mert rögtön levágatom, így jobb is zselézni.. főleg nyáron amikor meleg van, meghülyülnék hosszu hajjal!
A vasalos haju fiukra van egy történetem, beszéltem egy csajjal az utcán aki épp várta a barátját, gondoltam addig szoval tartom majd kb már 15 percet késett a srác a randirol, majd ahogy megjelent közölte a csajjal h bocs de ki kellett vasalnom a hajam.. na mondom, még ha egy lány állna elő ezzel az oké, de igy.. :)
ma 18:01
Senki nem szidott téged, csak nem értem, hogy miért nem tudsz kiírni egy szót rendesen. Ennyi. Ez is csak téged minősít, hogy egyből írod a szép szavakat. Gratulálok hozzá.
22:40
uram isten te mekkora gáz vagy..
mind1 gondojj amiit akarsz nem érdekelsz :D
(igen gondoJJ)
Én a David Beckham stílusra esküszök az az igazi, akármilyen régi is legyen.
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!