Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok nektek a szinte majdnem...

Lányok nektek a szinte majdnem kopasz hajú (1-2 mm hosszú) hajú srácok vagy inkább a divatos (zselézett, vasalt) hajú fiúk jönnek be? Vagy ez teljesen fej és arcfüggő? :D

Figyelt kérdés
2011. ápr. 16. 15:00
 1/8 A kérdező kommentje:
én a majdnem kopaszt részesítem előnyben magamon :D
2011. ápr. 16. 15:01
 2/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyik sem, de igazából arcfüggő is. Alapvetően a normális férfi haj jön be, nem kell vasalni, nem kell zselézni, legyen ápolt és csókolom :D
2011. ápr. 16. 15:04
 3/8 anonim ***** válasza:
A zselézett haj gusztustalan, mert zsíros hatást kelt, a vasalt szánalmas egy pasin, a majdnem kopasszal, a kopasszal, és a hosszú hajjal meg nincs semmi probléma :)
2011. ápr. 16. 15:09
 4/8 anonim ***** válasza:
egyetértek, a vasalt haj szánalmas. én a hosszú hajú pasikat nem szeretem. nekem bejönnek a kopasz pasik de szerintem van akinek a pár centis haj jobban áll oldalt kisebbel felnyírva...
2011. ápr. 16. 15:19
 5/8 anonim ***** válasza:
Vasalt, zselézett felejtős. A párom kopasz teljesen, jól is áll neki, nekem is tetszik. :) A hosszú haj is bejön, meg a sima rövid, ápolt férfi haj, de a zselé meg a vasalás egyáltalán nem... A zselé még hagyján, de a vasalás? Ugyan már, fujj.
2011. ápr. 16. 15:57
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem csak a hosszú hajú. De hosszú haj alatt nem ezt a homár emos arcabalógós vasalt dolgot értem, hanem vállon túl. 22/N
2011. ápr. 16. 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Majdnem kopasz nekem nem tetszik, a vasalt emóhaj szintén nem. Az ilyeneket szeretem inkább:

[link]

Az ilyenekbe lehet a legjobban beletúrni. :P

22L

2011. ápr. 16. 18:10
 8/8 anonim ***** válasza:
zselézett (L)
2011. ápr. 18. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!