Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért szeretnek az emberek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért szeretnek az emberek csókolózni?

Figyelt kérdés
Hogy alakult ez ki? Hogy terjedt el? Vannak akik undorodnak sokmindentől mégis a nyelvüket átdugják mások szájába, miért van ez?
2010. máj. 5. 15:50
 1/10 anonim ***** válasza:
76%
én nem szeretek de barátnőm igen szóval... 15f
2010. máj. 5. 15:56
 2/10 anonim ***** válasza:

Rezső a ciganyopitecus meglátta, hogy Garzson a szomszéd kislánya patkányoccust eszik, ráugrott és kiette a szájából.

(igen, és 1 héttel később meglátta, Garzson, ahogy egy halbél ráesik Rezső péniszére)

2010. máj. 5. 15:57
 3/10 anonim válasza:

Mert gondolom mindenki kíváncsi hogy milyen..

és vagy tetszik neki vagy nem.

2010. máj. 5. 16:12
 4/10 anonim válasza:
0%
azért szeretnek az emberek smárolni mert nagyon jó és fantasztikuuuuuuuuuuus :) (L) smárolás (L) 13/L
2010. máj. 5. 16:28
 5/10 anonim ***** válasza:
41%

mert esetleg jó érzés?!

Tudom,hogy sokkal egyszerűbb hülye kérdéseket feltenni,mint gondolkozni,na de azért gondolj már bele.

Miért kék az ég?

Miért zöld a fű?

2010. máj. 5. 17:02
 6/10 anonim ***** válasza:
én például azért szeretek, mert ha olyannal csókolózok akivel jól elvagyok és kedvelem, akkor biztonságban érzem magam, és úgy érzem semmi bajom nem lehet. nem mellesleg szerintem jó és bizsergető érzés :)
2010. máj. 5. 17:29
 7/10 anonim ***** válasza:

Miért szeretnek az emberek enni? Nem is értem...Hogy terjedt ez el?? :/ Ez mi a francért jó? Nem tudom:( Én nem szoktam..Sose..

x"D Amúgy azért,mert ezzel jelezni lehet hogy szerelem,vonzalom van két fél között,és mellesleg ha olyannal csinálod akit igazán szeretsz,fantasztikus érzés..:)

2010. máj. 5. 19:37
 8/10 A kérdező kommentje:
Azért szeretnek az emberek enni mert az létfenttartás. A csókolózás nemaz. Gondolkodtam és talán azért mert látják a filmekben meg akárhol és úgy gondolják, hogy az jó és kíváncsiságból csinálják aztán megtetszik mert intim és a szexualitás része. De sokan nem gondolják át, hogy mi is az igazából.
2010. máj. 6. 21:00
 9/10 anonim ***** válasza:
hát na de nem a filmekben találták ki a csókolózást...XD
2010. jún. 1. 19:15
 10/10 anonim ***** válasza:
én személyszerint utálok :/
2010. jún. 7. 17:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!