Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Két fajta férfi van (az alábbi szempontból). Te melyik vagy, férfi válaszoló?
Figyelt kérdés
Az egyik megmutatja a csöcsös képet, amit a nője küld, a haveroknak, hogy ú, de jó nő, a másik pedig szól a nőnek, ne most küldje, nehogy meglássák a haverok akikkel épp lóg.
Szóval az egyik felvág a nője bombasztikus testével, a másik meg rejtegeti.
2017. jan. 16. 11:54
11/18 anonim válasza:
Tisztelem annyira hogy ne mutogassam másnak. Ha tudom gyorsan viszonzom is :D
25f
12/18 anonim válasza:
az éretlen fiúk (nem férfiak) csinálnak olyat, hogy hencegnek egy képpel.
13/18 anonim válasza:
Jó esetben a saját gépeden vagy telefonodon sincsenek ilyen képek sehol, hacsak nem akarod, hogy egyszer valaki akinek éppen olyan kedve van, mindet feltöltse valami nyilvános helyre az interneten. (Kivéve, ha persze hidegen hagy, hogy akárki láthatja őket.)
Tudod nem csak te látod az eszközeiden lévő tartalmakat :D
14/18 A kérdező kommentje:
#8, ugyan miért lenne ennek köze az intelligenciához? Szerintem savanyú a szőlő. Igenis játékosság, csak te egy idióta vagy.
2017. jan. 16. 14:05
15/18 anonim válasza:
Fel lehet fogni úgy, hogy ha a párom küld képet magáról, abban van valami játékosság. Másrészt gyerekesnek is tartom, mert miért küldene képet, ha élőben is láthatom? Szerintem nem éppen ezzel mérhető az, hogy mennyire közel van a két ember egymáshoz. Nem mondom, hogy megsértődnék, ha küldene, de furának tartanám egy kicsit. Ha küld is képet, nem mutatom meg senkinek, mert ez szerintem a mi privát és intim szféránk, senkinek semmi köze hozzá.
16/18 anonim válasza:
A farkadrol mutogathatom a haverjaimnak a képet?
17/18 A kérdező kommentje:
16# Ez nekem szólt? Nem vagyok hermafrodita.
2017. jan. 16. 15:55
18/18 anonim válasza:
Én rejtegetős típus vagyok, hülye lennék mutogatni ilyen esetben a barátnőmet, hogy aztán még jobban ráinduljanak. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!