Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normalis dolog értékelni ezt a fajta viselkedést?
Szeretem a pasiban aki erdeklödik utanam , a következö tulajdonsagot : nagyon sokat jart utanam, de ha talalkoztunk valahol , veletlenul , intett mosolygott de soha nem rohant le , millioszor ment el a lakasom elött es megallt intett , smsezett h de jo lenne talalkozni , varta h hivjam fel magamhoz, de ha nem tettem meg , soha nem jött kopogni az ajtomra , mindig tapintatos volt .
Habar rengeteg smst irt , de sose lepte at a hatart , es nekem ez fontos mert bogaras vagyok es sokszor nincs kedvem senkihez.
Ezert engedtem vegul közel magamhoz mert ezt a fegyelmezettseget kedveltem.
Amikor a lanyommal latott nem mert megallni mellettem csak tavolrol intett mert nem tudta h ha a lanyom tud rola , vagy akarom e hogy tudjon rola .
Ez ertekelhetö tulajdonsag tenyleg ez a fajta tapintat vagy mi ez vagy csak nekem van ra igenyem?
Ez a klasszikus udvariasság, de ma már nagyon kevés nő ismeri ezt, vagy képes magától felmérni, hogy pl. amikor a pasival ilyen helyzetben találkozol az utcán, és ő ilyen "távolságtartóan" viselkedik, akkor nem bunkózik, nem taktikázik, egyszerűen csak figyelmes és tapintatos.
Te ezek egyike vagy. De ezzel valóban erősen a kisebbséghez tartozol.
Persze, hogy normális dolog és elismerést/megerősítést érdemel- ez a tulajdonság sem a fán nő, ha számodra fontos, akkor kifejezheted nyugodtan.
Egyébként meg ha mindkettőtöknek ez megfelel, örömet okoz, akkor még az is mindegy, mások mit gondolnak róla.
Én is szeretem az udvarias, korrekt, érett, értékeit ismerő, magában is bízó, egészséges lelkületű felnőtt férfiakat.
Az általad leyrt viselkedés rájuk jellemző igazán.
(az egy más kérdés, hogy mi az általános és sajnos nem mindig ez)
Sok sikert kívánok a kapcsolathoz:
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!