Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexkapcsolatra is a legjobb nő kell?
Test inkább valóban. Még csak 3 éve élek szexuális életet és tavaly voltak lányok az életemben, akikkel inkább a testük miatt maradtam több alkalomra.
-23 éves, festett vörös, NAGYON átlagos arcú, sárga-csúnya fogú lány. NYAK ALATT PEDIG TOPMODELL. Gyönyörű nagy és feszes csöcsök, formás és vonzó test, szűk, borotvált, babapunci, stb. Ha nem láttam az arcát akkor nagyon jó, ha nem láttam a fogait akkor szuper jó élmény volt.
-20 éves, görbe orrú, átlagoska és jó pár nagyobb anyajegyű lány. Nyak alatt szintén perfekt egyszerűen. Formás, feszes mellek, sporttal karban tartott test.
És mindketten kiba szott jók voltak a szexben is. Egyszerűen csak rohadtul élvezték, ami nagy pluszpont volt és a szemükben is láttam őszintén mindig, hogy mi most valami mindkettőnk számára kva élvezetes dolgot csinálunk.
Viselkedésre pedig visszafogott, normális lányok voltak. Az egyiknek én voltam a negyedik, a másiknak a második az életében és nem diszkóban vagy ilyen helyen ismertem meg őket.
Amúgy tényleg nem voltak extrém rondák vagy ilyesmi. 10-es skálán inkább olyan 5-6-osak arcra. Aki barátnőnek ha vonzóbb férfi vagy, nem annyira kellene és nem tudnál szerelmes lenni, de azért dugni igen akár tartósan is.
Életemben egyszer volt olyan, hogy elélveztem szex közben és állva maradt a farkam. Ez a 20 éves csajjal volt. Óvszer nélkül csináltuk és amikor elélveztem kihúztam és az ágyamra élveztem. Aztán felvettem egy óvszert hogy ne a spermától csepegő farkam dugjam vissza és folytattuk tovább. Dugtam már tényleg szebb lányokkal mint pl ők voltak, de a legjobb szexek visszagondolva hozzájuk kötődnek.
23/F
4: Értem amit mondasz és inkább csak hozzá fűzni akarok ahhoz, amit te mondtál.
Férfiként pl az arc nem olyan fontos, hogy a másik topmodell legyen nyak felett is. vagy totálisan megfeleljen az elvárásaimnak. Hátulról megdugni, sötétben megdugni, hangulatvilágításnál megdugni, úgy szopatni és nyalni hogy nem látszik az arca, nem az arcára nézni, stb. Ezek mind ott vannak.
Férfiként már az is elég, ha a testének vannak olyan részei, amik vonzóak nekem
Szóval mondom: Külsőre olyanokkal is dugok akár kicsit tartósabban is (és a környezetemben azt látom hogy a legtöbb férfi is ilyen), akikkel külső alapján nem jönnék össze komoly kapcsolatra.
Ha nő vagy, simán lehet hogy a férfi akivel dugogatsz mostanában, neki bejössz belsőre is és külsőre is vannak számára vonzó részeid, de összességében mégsem vagy külsőre annyira szép neki, hogy többet is akarjon.
Ezt most senkinek nem bántásból írom, hanem valóságként
6:
Igen, ez így van. De nem jó vagy rossz értelemben. Egyszerűen a nemek különbözőek.
A férfiakra is lehet azt mondani csúnyán, hogy alacsonyak az elvárásaik.
A nőkre is lehet azt mondani csúnyán, hogy válogatósak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!