Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lennél a legjobb barátoddal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lennél a legjobb barátoddal?

Figyelt kérdés
Több éve legjobb barátom egy srác,heti szinten szerveztük a különböző programokat és elég jól elbeszélgettünk.Mint minden fiú-lány barátságnál egyikünk többet érzett a kelleténél és itt ő volt az a személy. Nem tagadom én is éreztem irányában némi vonzalmat,de az észérvek felülkerekedtek mindig, kezdve azzal,hogy én egy nagyon hosszú kapcsolaton voltam túl ami komoly sérüléseket hagyott bennem, a másik,hogy úgy ismertem meg őt,hogy sok lánynál próbálkozik és még elég éretlen egy kapcsolatra. Sokszor elutasítottam a közeledését ,de az utóbbi időben komolyodott és sokkal érettebb (már 3 éve jó barátom). Szóval újra szerelmet vallott váratlanul ami annyira felkavart,hogy elindított bennem is valamit, másképp tekintek rá. De nem tudom eldönteni,hogy jó lépés lenne ,ha szerelemre cserélnénk a barátságunkat, azért még mindig félek a csalódásoktól ,nem akarom újra átélni azt a fájdalmat,hogy bizalmat adok valakinek és visszaél vele,és azt sem,hogy elveszítsem egy ilyen barátomat aki már túl jól ismer.
2016. dec. 11. 10:13
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez már sosem lesz olyan barátság mint ami akkor volt amikor még nem éreztetek egymás iránt semmit sem. Miért ne lehetne megpróbálnotok?
2016. dec. 11. 10:26
 2/5 anonim ***** válasza:
Ez mindig benne van a pakliban, hogy csalódhatsz. De ha nem akarsz egyedül élni akkor be kell vállalni a kockázatot. A csalódások fájnak de segítségükkel jobb döntéseket tudsz hozni a jövőben. Az nagyon jó alap, hogy 3 évig kitartott melletted, amikor a srácok a 2. randi után lelépnek ha nem kapnak meg mindent. Ráadásul az is kiderült, hogy jól érzitek magatokat egymással. Szerintem barátságokból nagy szerelemek is kialakulhat mert úgy jöttök össze, hogy már ismeritek egymást és nem a rózsaszín ködöt látjátok. Hogy félsz, hogy elveszted, ez megint csak egy olyan dolog amin kár előre gondolkozni mert nem lehet kitalálni mi lesz. Ha nem jössz össze vele akkor is elveszítheted!
2016. dec. 11. 11:36
 3/5 A kérdező kommentje:

na igen talán pont ez a része az ami miatt kicsit tartok is a dologtól,hogy nálunk már nincs az a rózsaszínköd ,hogy tökéletesnek,hibátlannak lát. Hiszen ismeri a rossz természetemet, sötét gondolataimat amiket lehet,hogy a párommal meg sem akarnék osztani :D úgy érzem szinte nincs előtte semmilyen titkom. Ami egyben csodálatos ,de rémisztő is.

Igazából nem tudom,hogy mit akarok, nagyon örülök,hogy van nekem és annak is,hogy szeret és nekem is vannak érzéseim iránta, de nem merem teljesen átadni magam , mert tudom a magam részéről,hogy sokkal jobban szeretem a tűzben égő felemésztő nagy szerelmeket,mint a barátságon alapuló gyengébb fokon égő bár tény stabilabb szeretetet.

Egyébként tényleg fantasztikus,hogy ennyi ideig várt rám, és azt mondta tovább is várna. Végülis biztosan meg fogom próbálni csak még bizonytalan vagyok.

2016. dec. 11. 12:40
 4/5 anonim ***** válasza:

Én nem mondom, hogy ne próbáld meg (sőt, szerintem pont az a legjobb kapcsolat, ahol barátság is van!), de fogadj el egy amolyan figyelmeztetést: nagyon sok potenciális konfliktust rejt magában a barátságból-szerelem kapcsolat.

Nem azért, mert nem értenétek meg egymást, de a prioritások változnak. Egy nemtörődöm választ/hozzállást barátságban lazán veszel, kapcsolatban sérelem lehet belőle. Ilyenekre gondolok.

Nagyon sok tolerancia kell mindkét fél részéről, és kellő odafigyelés, hogy ne legyenek "bezzeg amíg csak barátok voltunk" kezdetű mondatok.

Ha úgy gondolod, hogy ez kölcsönösen megvan, akkor mindenképp megéri. :)

2016. dec. 11. 12:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Szerintem ennek mindig így kellene lennie. Ez a srác úgy szeret ahogy vagy és aki vagy, látja a valódi éned és ismer téged.

A hibáiddal (mert mindenkinek van), sötét gondolataiddal lát tökéletesnek. TÉGED szeret.

Legalábbis én ilyen párra vágynék, én a párommal mindent megosztanék, ha már az életemet is megosztom vele.

Nem tudom mennyire jön be neked a srác, mennyire tudnád szeretni, de volt már olyan, hogy később jött meg a lángolás ha át mered adni magad neki, de te is mered magad. (#2)

2016. dec. 11. 20:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!