Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennél a legjobb barátoddal?
na igen talán pont ez a része az ami miatt kicsit tartok is a dologtól,hogy nálunk már nincs az a rózsaszínköd ,hogy tökéletesnek,hibátlannak lát. Hiszen ismeri a rossz természetemet, sötét gondolataimat amiket lehet,hogy a párommal meg sem akarnék osztani :D úgy érzem szinte nincs előtte semmilyen titkom. Ami egyben csodálatos ,de rémisztő is.
Igazából nem tudom,hogy mit akarok, nagyon örülök,hogy van nekem és annak is,hogy szeret és nekem is vannak érzéseim iránta, de nem merem teljesen átadni magam , mert tudom a magam részéről,hogy sokkal jobban szeretem a tűzben égő felemésztő nagy szerelmeket,mint a barátságon alapuló gyengébb fokon égő bár tény stabilabb szeretetet.
Egyébként tényleg fantasztikus,hogy ennyi ideig várt rám, és azt mondta tovább is várna. Végülis biztosan meg fogom próbálni csak még bizonytalan vagyok.
Én nem mondom, hogy ne próbáld meg (sőt, szerintem pont az a legjobb kapcsolat, ahol barátság is van!), de fogadj el egy amolyan figyelmeztetést: nagyon sok potenciális konfliktust rejt magában a barátságból-szerelem kapcsolat.
Nem azért, mert nem értenétek meg egymást, de a prioritások változnak. Egy nemtörődöm választ/hozzállást barátságban lazán veszel, kapcsolatban sérelem lehet belőle. Ilyenekre gondolok.
Nagyon sok tolerancia kell mindkét fél részéről, és kellő odafigyelés, hogy ne legyenek "bezzeg amíg csak barátok voltunk" kezdetű mondatok.
Ha úgy gondolod, hogy ez kölcsönösen megvan, akkor mindenképp megéri. :)
Szerintem ennek mindig így kellene lennie. Ez a srác úgy szeret ahogy vagy és aki vagy, látja a valódi éned és ismer téged.
A hibáiddal (mert mindenkinek van), sötét gondolataiddal lát tökéletesnek. TÉGED szeret.
Legalábbis én ilyen párra vágynék, én a párommal mindent megosztanék, ha már az életemet is megosztom vele.
Nem tudom mennyire jön be neked a srác, mennyire tudnád szeretni, de volt már olyan, hogy később jött meg a lángolás ha át mered adni magad neki, de te is mered magad. (#2)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!