Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, mit tennétek ha már a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit tennétek ha már a külsőtökkel sem tudnátok levenni egy férfit?

Figyelt kérdés
Mi lenne mondjuk akkor ha már nem a külső lenne a legfontosabb társadalomban, hanem mondjuk az erkölcs? Mi történne?
2017. jan. 13. 10:27
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%

Soha nem a külsőm fogta meg a pasikat. Világéletemben farmer-pólós típus voltam, bakancsot vagy tornacipőt hordok. A hajam is az államig ér, nem sminkelek, szóval semmi nőies csinosság nincs a kinézetemben, még csak tapadós rucikat sem hordok, hogy az alakommal csábítsak. Maximum az arcom lehet szép, de azt nem hinném, hogy csak az arcommal annyi pasi figyelmét felkelthettem volna.

Most megnéztem, és 16 lájk van a facebook profilképemen (6 éve ez a kép van kint), ebből 8 férfi, de egyikük a szomszédom, aki 50 éves és házas, mindkettejükkel nagyon jóban vagyok (anyuék is), másikuk a legjobb barátom már 10 éve, szóval marad 6. Mind ismerősöm, random emberek nem lájkolgatnak be. Lehet, hogy most meglepődsz, de nem a külsőmre kapom a legtöbb bókot, arra kb csak akkor kapok, ha valami alkalom miatt kiöltözök.

Olyannal meg nem járnék, akinek az erkölcs a legfontosabb, egész egyszerűen azért, mert én kicsit másképp állok ehhez a fogalomhoz, mint a többség. Minek járnék olyannal, akivel nem passzolunk?

Most elkámpicsorodtál, hogy nem esnénk kétségbe, mi?

2017. jan. 13. 12:13
 22/29 anonim ***** válasza:

A külső csak a figyelmet kelti fel, utána már másodlagos.

30/f

2017. jan. 13. 12:14
 23/29 anonim ***** válasza:

"13, azért ne mond hogy nem örülnél bókoknak a külsődet illetően, sőt biztos a legtöbb az ilyen amit kapsz, hogy a külsődre tesznek valami pozitív megjegyzést. Tehát szerintem még mindig a külsőségek a számottevő tényezők. Képek feltöltésénél is rengetegen lájkolják csupán azt hogy hogy nézel ki, Nem írja senki oda hogy milyen kedves aranyos vagy.. Tehát ebből kiindulva nem szerintem a külsőség az első. ezt nyomatja a média is, hogy nézz ki jól."

Kedves kérdező én volnék a 13.as. Örülök a külsőmre kapott bókoknak, mert sok munkám van vele nyilvánvalóan mindenki szeret az elismerést. Szerinted a külső a számottevő tényező, én tiszteletben tartom az értékrendedet, hogy neked ez a legfontosabb, de nem mindenkinek. Nem facebook őrületben élek, így nyilván nem az onnan kapott véleményekre céloztam. Felőlem téged befolyásolhat a média, engem nem különösebben érdekel mit "nyomat".

Igen kapok külsőre bókokat és örülök nekik, DE a külsőmnek semmi köze ahhoz:

- kapok bókot a munkám iránti elkötelezettségemért

- kapok bókot a tanulmányi sikereimért

- kapok bókot, mert tudatosan építem az életemet és haladok a siker felé

- kapok bókot, mert rengeteg energiát fektetek a fejlődésemre

- kapok bókot mert lehet rám számítani

- kapok bókot mert odateszem magam ha jótékonyságról van szó.

Értem én, hogy neked a külsőség a legfontosabb és nem különösebben érdekel, de nem mindenki olyan mint te. Így nem esnék kétségbe, ha nem lennék szép.

2017. jan. 13. 12:23
 24/29 anonim ***** válasza:

"ha már a külsőtökkel sem tudnátok"

Ezt úgy érted, hogy semmi másunk nincs, mint a külsőnk?

És itt a "SEM" szóra gondolok, amin átsiklott mindenki.

SZERENCSÉRE, nem tartok ott, és soha nem fogok, hogy csak a külsőm legyen vonzó.

2017. jan. 13. 12:50
 25/29 anonim ***** válasza:
A kérdező "SEM"-et írt, nem "MÁR"-t, mégis mindenki úgy válaszolt, hogy már....
2017. jan. 13. 13:23
 26/29 anonim ***** válasza:

Ugyanazt mint eddig; adnám önmagam, az őszintét; a nyíltat,a bolondot, a megértőt, a szabadot.

32n

2017. jan. 13. 13:40
 27/29 anonim ***** válasza:
Túl sok nem történne, a barátom már mondta nekem hogy a lelkemet szereti, a belsőmet. Emellett természetesen a külsőm volt az egyik meghatározó tényező, amivel felkeltettem az érdeklődését.
2017. jan. 13. 15:19
 28/29 anonim ***** válasza:

Volt egy válasz, hogy nem sminkel, rövidebb haja van, farmer+pólót hord...

A külső annyiban számít, hogy fel kelti a figyelmet. A külső itt nem a kisminkelt, megcsinált frizurájú, tapadós nőies ruhát viselő lányt jelenti. Hanem azt, ahogy épp kinéz, mindenkinek más a szép, lehet hogy pont azzal kelti fel valaki másni a figyelmét, hogy nincs kisminkelve, vagy eleve a rövidhajúakat szereti, vagy az tetszik neki aki egyszerűen öltözködik. Ilyen téren szerepet játszik a külső. Aztán ahogy valaki itt már írta, másodlagossá válik, és a személyiségre, tulajdonságokra fog koncentrálni.

A belsővel lehet igazán megfogni valakit, nem a külsővel.

Lenne eg

De azért elgondolkodtam most azon, hogy pl. mi van ha tényleg nagyon ronda vagyok, annyira hogy elkerülnek az emberek, de emellett okos, vicces, megértő és jó társaság vagyok. Lesz olyan ember aki oda fog jönni hozzám és meg akar ismerkedni velem?

2017. jan. 13. 15:52
 29/29 anonim ***** válasza:
-Lenne eg :DD
2017. jan. 13. 15:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!