Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit tennétek ha már a külsőtökkel sem tudnátok levenni egy férfit?
Eddig sem a külsőmmel vettem le senkit a lábáról, mégis mindig volt barátom.
Gyenge provokáció, kérdező, de legalább a kérdést helyesej tetted volna fel, ugyanis az, hogy "a lábáról", hiányzik.
Szerintem azért a külső is szerepet játszik párválasztáskor, de a döntő a belső tulajdonság, személyiség...
És szerintem az itt válaszolóknál is biztos szerepet játszott a külső, viszont tény és való, hogy a belső értékeik miatt lett végül párjuk.
Férfiak vizuális típusok, és azért ők szerintem többségében először eldöntik , hogy tetszik e a lány, és aztán ismerkednek vele, meg persze fontos a kisugárzás is.
Nekem ez a véleményem.
De hogy a kérdésre válaszoljak, akkor a kisugárzásommal próbálkoznék, megpróbálnám kimutatni milyen vagyok, milyen belső értékeim vannak, őszintén ismerkedni.. vmi ilyesmi :D
Komolyan mondom, egyre unalmasabb a napi 10 kitalált kamu kérdés olyanoktól, akiknek a tini rovatba kéne írni.
AMúgy SOHA!!!!!!! nem kéne olyan pasi, akit csak a külsőmmel tudok levenni a lábáról!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!