Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen dumával lehet egy Nnőt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen dumával lehet egy Nnőt levenni a lábáról?

Figyelt kérdés
Elsősorban internetes oldalra gondolok,de érdekel a személyes is,ill. azok a Nők,akik összejöttek így valakivel,milyen szöveggel nyomult a fiú? Az is érdekel,mi az,amit egyáltalán nem szerettek.Mik a kiábrándító szövegek dolgok.
2016. szept. 1. 23:15
 1/7 anonim ***** válasza:
84%

Kiábrándító: neten/haveroktól összeszedett, betanult "dumák".

Bejön: Őszinte beszélgetés, amikor magát adja, mesél magáról, érdeklődik felőlem is. Tud humoros is lenni, elsüt 1-2 poént, és ha úgy van, akkor komolyan is képes beszélni egy témáról.

2016. szept. 1. 23:22
 2/7 anonim ***** válasza:
83%
Nem olyannal, amit itt a gyk-n egy random ismeretlen leír neked egy válaszban.
2016. szept. 1. 23:25
 3/7 anonim ***** válasza:
29%
pl ha egy baltaval labon vered
2016. szept. 1. 23:25
 4/7 anonim ***** válasza:
0%
Nincs erre megírt nagykönyv, de ha mégis ilyenre vágyik a fogad, akkor puazz inkább. Ott sajátítanak el úgymond csajozós stratégiákat.
2016. szept. 1. 23:54
 5/7 anonim ***** válasza:
82%

Engem nem dumával hanem kedvességgel, és egy kellemes beszélgetéssel tudna valaki levenni a lábamról ami persze kölcsönös.

A nagy dumabol nem derül ki milyen ember is vagy és hosszú távon már nem lehet vagánykodni. Add magad, legyél kedves, figyelmes és ne akarj szinészkedni.

Én szeretem ha valakinek van véleménye dolgokról és értelemsen kifejti, de volt már olyan emberrel is dolgom aki hiába nézett ki jól olyan buta volt mint a tök és pár mondatot nem lehetett vele elbeszélgetni mert semmiről nem volt önálló véleménye és semmihez se tudott hozzászólni.

Ha igazán leakarsz egy nőt venni a lábáról előny ha intelligens vagy és értelmes dolgokhoz is hozzátudsz szólni. Bár attól függ milyen lányokat/nőket környékezel meg és milyen szinten vannak. Biztos van akinek elég a nagy duma.

2016. szept. 2. 00:14
 6/7 anonim ***** válasza:
75%
Interneten kb. semmivel. Személyesen sem lehet pusztán dumával, csak tettekkel. Ha valaki megbízható, segítőkész, kedves stb., akkor levehet a lábamról.
2016. szept. 2. 00:35
 7/7 Sunshinedoll ***** válasza:

Engem pl ezzel: "Elviszlek vacsorázni a taiwani éterembe, említetted, hogy szereted."

De egyébként szeretem a sushit is.

2016. szept. 2. 10:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!