Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen csajozós dumával, tudnak levenni a lábadról?
Viccessel vagy komollyal ? bunkó(szúrós) stílusban vagy kedvesben?
És , hogy melyik helyszín a legjobb erre szerinted?
Elsősorban lányok válaszait várnám , de írhatnak férfiak is akinek van valami jól bevált (persze olyan nincs) ,vagy egyszerűen csak így hozta az élet egy véletlen folytán.
(nemet és kort írjatok)
/Remélem a bunkó ,viccelődő kedvűek elkerülik ezt a kérdést/
Nem problémáim megoldására kérdezem , hanem tanulmányozom a kapcsolatokat.
Csajozós dumával??(játszmázás) Úgy vettem észre hogy az őszinteség a legütősebb, mert úgy lesz az ember egyedi, és ismételhetetlen, no meg mutatja a bátorságát is az illetőnek.
Játszmázni az szokott aki fél a fájdalomtól, a kudarctól, biztosra akar menni, a könnyebb utat szeretné választani, no meg nincs gerince, magyarul gyáva, ja és a felelősséget se meri felvállalni. Hímek esetében az ilyeneket Csernus szerint érdemes PPnek nevezni :)
semmilyennel , ha jó a pasi akkor elég ha odajön és meghív egy fagyira (v másra, mind1).
Ha csúnya a csávó akkor a legfrappánsabb dumát is levághatja akkor is elküldöm.Ezek a hülye szövegek csak rontanak.Ha bejön a csávó és elkezd hülyeségeket mondani ahelyett hogy simán elhívna , akkor meggondolom h akarok e tőle bármit is...
hát van akik azzal hitegetik magukat és másokat h nem számít a külső... én sose tettem :D nekem nagyon is számít.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!