Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre akar menni a párom, lehet hogy nem szeret?
Hát,ha már csak 3 nap van akkor csak annyit írok,hogy reméld,hogy meggondolja magát vagy vissza jönn hozzád..ha nem akkor elkell felejtened. Amúgy is 8év után először veled is megkellett volna beszélnie ezt és úgy hogy tudja,hogy te nem akarod és mégis elmegy ez sajnos nem jót jelent:(
Bár mindenki tévedhet.
Írtad, hogy ezt meg azt a szemedre vetett. Talán a lánykérésre is számított már egy ideje.
Talán nem is érezte olyan jól magát veled egész végig, csak te hitted ezt. Erre utal, hogy alig várja, hogy külön legyetek végre.
En is arra tippelnek, hogy kicsit elkenyelmesedtetek egymas mellett.
Megkerted valaha a 8 ev alatt a kezet? Vagy mutattal barmilyen jelet arra, hogy valoban elkotelezed mellette magad? Mert ne is haragudj, de abban teljesen igaza van, hogy o kolt a hazadra, de valojaban ennek foganatja nincs, mert ugyis csak a tied marad. Ha meg neadjisten szakitanatok, akkor o ugye mehet isten hirevel, az osszes hazba olt penzt viszontlatni nem fogja, neked meg meg mindig ott lesz a hazad. Valoszinu ezert szerette volna a kozos hazvasarlast, mert ott legalabb nem csak "vendeg". Nomeg szinten egy jele a elkotelezodesnek (valamiert nagyon ugy erzem, hogy te elvoltal ebben a kapcsolatban mint a befott, de valojaban sosem haladtatok igazan elore).
Ha meg egy kapcsolat tovabbra is csak megreked az "egyutt elunk, dugogatunk" szinten, akkor nana hogy minden normalis lany veszi a nyulcipot, plane 29 evesen es 8 eves kapcsolat utan. Nincs igazan ami visszatartsa.
Nyilvan egy normalisan mukodo kapcsolatban az ilyen dolgokat elore megbeszelik, de a hazhoz valo hozzaallasodbol nekem nagyon az jon le, hogy neked van egy allaspontod, bele sem gondolsz a masik helyzetebe, de abbol aztan nem engedsz. Igy aztan nem csoda, hogy a csaladja nincs oda erted, es hogy o sem akar feltetlenul ebbe belemenni veled.
Tudod egyaltalan hogy o mire vagyik? Szeretne csaladot, gyereket? Megkerdezted ezt tole valaha?
Utolso lehetosegkent megprobalhatod elmelyiteni a kapcsolatot egy nagy beszelgetessel, esetleg tettekkel, amivel vallalod a tenyleges eletkozosseget vele, de elkepzelheto hogy mar keso...
5-ös és 15-ös nagyon jól írja!
Nekem is nagyon úgy tűnik, hogy ő szerintem sem így képzelte a kapcsolatotokat. Szerintem itt már késő bármit tenned... minden, amit javasoltak, a kapcsolat korábbi szakaszában kellett volna, hogy történjen a részedről. Én sem áldoznék egy percet sem tovább az életemből egy olyan palira, aki nem akar feleségül venni meg családot, ha én meg azt szeretnék. (Egyszer én is elkövettem ezt a hibát, és amint tudtam, kiviharzottam a kapcsolatból, mint akit puskából lőttek ki.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!