Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Külföldre akar menni a párom, lehet hogy nem szeret?
Ültesd le, és beszélj vele, minél előbb tiszta vizet kell önteni a pohárba.
Felesleges halogatni, kérdezz rá minél előbb.
Átvertek, szerintem rád unt. Ha ennyit sem mond el, akkor úgy akar lelépni, hogy neki minél kevesebb problémája legyen a lelépéssel.
Elég gusztustalan, pláne 8 év után.
Leülnék vele megbeszélni, aztán ha ennyire gerinctelen, kivágnám a holmijával együtt a mínusz tizenöt fokba.
Először tisztázzuk, hogy mennyire befolyásolható a párod. Pl. engem egyszer 6 hét alatt meggyőzött egy srác, hogy ki kell menni Németben csinálni az egyetem végét, a páromat meg félig győzte meg. Úgyhogy meggyőztem a páromat, hogy jó lenne kimenni együtt (végül nekiálltunk leszervezni, de mikor a sráccal nem találkoztunk többet rájöttünk, hogy annyira nem akarjuk).
Azt kell tudni, hogy a nyolc év alatt nagyon sok szép közös dolgot éltetek át, most hagyd kimenni, gondold át, miután kint van már egy hónapja. Lehet, hogy te fogod azt mondani, hogy nekem ez a lány nem is kell, csak nem láttam, mert túl közel voltunk. Lehet, hogy ő, és lehet, hogy azt fogja mondani, hogy bocsi, meggondoltam magam, hazajöhetek?
Szerintem amúgy az, hogy több élményt gyűjt, nem feltétlenül rossz számára.
Azt tudom tanácsolni, amit anyukámtól hallottam mindig: Ha igazán meg akarsz tartani valakit, akkor hagyod elmenni, hogy rájöjjön, hogy szeret és vissza tudjon jönni. Ne börtönnek érezzen téged, ahonnan ki kéne törnie, mert akkor elveszíted.
Én egy elég makacs nő vagyok.
Egyezz bele,hogy ha el akar menni! Mondd meg neki,hogy rendben te támogatod a döntését. Ne akard vissza tartani,ha menni akar,mert abból semmi jó nem lesz csak a veszekedés)
Egyébként ha Németországba meg miért csak ilyen ritkán találkoznátok?
Elhiszem,hogy most meg vagy ijedve,hogy mi lesz. Az én párom is kint van és nagyon rossz,de mi 3 hetente találkozunk.
Meg még valami:Szerintem a párod fél attól,hogy adja bele a pénzt a TE házadba és egyszer meg 'elhagyod''és akkor neki úszik minden,ezért szeretet volna közös házat.(bár én ezért a helyedben,tuti nem vennék,mert akkor te buknál).
Na mindegy a lényeg,higy egyezz bele,hogy menjen ha menni akar. Ezután meg minden eldől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!