Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a barátom szex közben azt, hogy az enyém vagy?
A barátommal 2,5 hónapja feküdtem le először. Nekem ő az első barátom, neki már több kapcsolata is volt és idősebb is nálam 7 évvel. 😄
Én 19 vagyok (L) ő most lett 26 januárban (F)
A szex nagyon jó, tényleg minden rendben van, de a barátom már az első együttlétkor szex közben azt mondogatta, hogy az "enyém vagy". Miért mondja ezt? Azóta szinte mindig ez van, ha aktusra kerül sor, és rendszerint állatias a viselkedése ami nagyon tetszik 😊 szereti harapni a nyakamat, fülemet és nagyon durva néha, csak maga alá gyűr és....ha gyengédek vagyunk és lassan szeretkezünk akkor is viszont elhangzik ez az "enyém vagy" kiejelentése, de ezt hörögve, és úgy mondja, hogy kiráz a hideg és olyankor egy pillanatra mindig erősebben szorít magához vagy közben belém markol, esetleg megharap, de legutóbb a számba harapott kicsit. 😚😁 Miért mondja ezt? Amúgy nem beszélünk szex közben, csak hangokat adunk ki. 💘Viszont ő ezt nagyon sokszor mondja és nem értem miért?😕️ Nem vagyok a tulajdona, ha ő erre gondol azzal amikor azt mondja "enyém vagy".😅😕
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!