Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért mondja a barátom szex...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért mondja a barátom szex közben azt, hogy az enyém vagy?

Figyelt kérdés

A barátommal 2,5 hónapja feküdtem le először. Nekem ő az első barátom, neki már több kapcsolata is volt és idősebb is nálam 7 évvel. 😄

Én 19 vagyok (L) ő most lett 26 januárban (F)

A szex nagyon jó, tényleg minden rendben van, de a barátom már az első együttlétkor szex közben azt mondogatta, hogy az "enyém vagy". Miért mondja ezt? Azóta szinte mindig ez van, ha aktusra kerül sor, és rendszerint állatias a viselkedése ami nagyon tetszik 😊 szereti harapni a nyakamat, fülemet és nagyon durva néha, csak maga alá gyűr és....ha gyengédek vagyunk és lassan szeretkezünk akkor is viszont elhangzik ez az "enyém vagy" kiejelentése, de ezt hörögve, és úgy mondja, hogy kiráz a hideg és olyankor egy pillanatra mindig erősebben szorít magához vagy közben belém markol, esetleg megharap, de legutóbb a számba harapott kicsit. 😚😁 Miért mondja ezt? Amúgy nem beszélünk szex közben, csak hangokat adunk ki. 💘Viszont ő ezt nagyon sokszor mondja és nem értem miért?😕️ Nem vagyok a tulajdona, ha ő erre gondol azzal amikor azt mondja "enyém vagy".😅😕

2017. jan. 12. 10:55
1 2 3 4 5
 11/44 anonim ***** válasza:
100%

ez a túlzott birtoklási vágy is lehet...

mi lesz majd, ha véletlen szétmentek? Az enyém vagy, nem engedlek el?!

azért sztem ha a későbbiekben nagyon előfordul ez a birtoklási vágy nála, érdemes kicsit agyalnod.

Oké hogy egy-kétszer mondja, de hogy állandóan, meg hörögve..mintha valami rabszolgája lennél...érdekes.

szintén 26/F

2017. jan. 12. 11:53
 12/44 anonim ***** válasza:

Mi is szoktunk ilyeneket mondani egymásnak a párommal, és nem csak szex közben. Alapvetően a birtoklást fejezi ki, hiszen ez valamilyen szinten benne van minden egészséges kapcsolatban (is), ahol, monogámiáról beszélünk, mindig kicsit birtoklod a másik felet.

Viszont ha egyéb jelei is vannak annak, hogy ki akar sajátítani téged, akkor legyél nagyon észnél. Sajnos a leírásod alapján van rá esély.

2017. jan. 12. 11:57
 13/44 A kérdező kommentje:

Most kicsit azért el vagyok bizonytalanodva 😧

A barátom nagyon olyan aki szereti meg mondani, hogy mitcsináljak. Van neki 2 öccse akikkel tényleg jóban vagyok, de nem ápolhatok velük szoros kapcsolatot, mert figyelmeztetett a barátom. De nem is szándékoztam, csak kedvelem őket és rendesek velem.

Nem mehetek egyedül kondiba sem, ő velem szokott jönni, hogy figyeljen rám. 😣 De ezt hamar "feldolgoztam" mert jó, hogy együtt tudunk ilyenkor is lenni. Hiszen ha dolgozik én pedig tanulok akkor van, hogy csak este látjuk egymást. (Változó ez)

Féltékeny típus ezt is tudom, hiszen mindent tudni szeretne. Az első barátom ő, nem volt kapcsolatom elötte, de szerette volna tudni, hogy tetszett valaki akkor, voltam már szerelmes ha igen kibe meg facebookon látta az imserőseimet és pár fiúra rákérdezett, hogy kik ők? Ha nyilvános helyen vagyunk akkor mindig megérint és tapad rám akkor is ha sorban állunk a boltban a kasszánál megkell fognia a derekamat vagy a vállamat és magához húz ici picit 😄 Én járok buliba is a barátnőkkel, de amióta a párom van...hát ő ezt nagyon ellenzi, mert szerinte nem csak egy szórakozóhelyen érezhetem jól magam a csajokkal, ezért ha elmentem akkor mindig küldte az üzeneteket, hogy "józan vagy még"? "Jól vagy?" "Mikor mehetek érted"? Nem csináltál hülyeséget ugye?" 😒 de ezen akkor jót mulattam és eddig nem gondoltam bele, hogy ez intő jel is lehet 😖

Nem szokott velem üvölteni, és kedves, megértő, gyengéd...az ágyban már ritkábban, de úgy érzem szeret és nem bántana engem és ha kiakarok lépni ebből a kapcsolatból akkor elengedne 😥

2017. jan. 12. 12:13
 14/44 anonim ***** válasza:

"nem ápolhatok velük szoros kapcsolatot, mert figyelmeztetett a barátom. "

ez mit jelent pontosan?

2017. jan. 12. 12:15
 15/44 anonim ***** válasza:

ez a túlzott smsezdi sem túl jó dolog.

pláne hogy ő már 26...mert ha még 20 lenne ok.

de ennyi idősen, én pl ha ilyen szituba kerülnék, ok, írnék 1 v 2 smst de nem 20 percenként.

ha bulizni akar bulizzon, érezze jól magát.

Nyilván lenne bennem féltékenység, de nem másznák a nyakára smsekkel.

De engem is érdekelne, hogy mi az hogy ne legyél jóban az öcsével? ezt miért ő szabja meg?!

héjj, az egy dolog h idősebb tőled, de nehogy már te alárendelve érezd magad a kapcsolatban!!!!!

2017. jan. 12. 12:21
 16/44 A kérdező kommentje:
Iazából nem tudom hogy mit mondott konkrétan. A lényeg az volt, hogy nem szeretné ha a késöbbiekben puszit adnék nekik (elköszönéskor) és nem kell velük beszélgetést kezdeményeznem ha feljönnek hozzánk, mert amúgy a párom nagyon szereti mindkét öccsét és nagyon elvannak 😌️
2017. jan. 12. 12:23
 17/44 A kérdező kommentje:

De igazatok van amúgy 😖 most már nagyon parázok emiatt. Akkor ő most nem szerethet? Vagy miért csinálhatja ezt? Nem értem már! 😖

Akkor írtam neki smst többet is, de nem nyugtattam meg semmivel sem. Nem éreztem eddig tehernek, hogy ilyen velem. Most is inkább csak ijesztő...mert amit írtok 😖 most akkor mi vagyok én valami tárgy?

2017. jan. 12. 12:26
 18/44 anonim ***** válasza:

"Kérdeztem tőle 1xer. De csak az válaszolta, hogy ne kérdezzek butaságokat és utána nem is beszéltünk erről "

Ennél a pontnál már felejteném az illetlt, de amit 13-ban írtál, abból kiderül, hogy nemcsak kommunikációképtelen, de betegesen féltékeny is.

2017. jan. 12. 12:28
 19/44 anonim ***** válasza:

nem ismerjük, nem tudhatjuk milyen.

de ami aggasztóbb az az hogy te sem.

szerintem készíts magadban számadást, figyeld a jeleket...

jah, ő el lehet az öcseivel, de neked csönd van...ez is érdekes.

Legközelebb ha szexeltek nyomatékosan kérd meg, hogy ne ismételgesse ezt...valamit találj ki hogy idegesít, vagy elveszíted az izgalmat tőle, egy korábbi exed mindig ezt mondta stb.

ha erőlteti, és ugyanaz marad minden, akkor agyalj el rajta. Semmiképp se jó hogy enbnyire ki akar sajátítani, pláne a beteges féltékenység.

Mint írtam egy este alatt 1 max 2 sms hogy na mégis mi van veled. ennyi. ez a normál.

2017. jan. 12. 12:33
 20/44 anonim ***** válasza:
11:19-es valaszolo vagyok, hat ennek fenyeben ez tenyleg inkabb birtoklasi, sot uralkodasi vagynak tunik :( Ha itt meg is all a dolog, az meg rendben lehet talan, de konnyen atfordul az ilyesmi lelki bantalmazasba. Nagyon esznel kell lenned!
2017. jan. 12. 12:33
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!