Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondja a barátom szex közben azt, hogy az enyém
vagy?
Figyelt kérdés
A barátommal 2,5 hónapja feküdtem le először. Nekem ő az első barátom, neki már több kapcsolata is volt és idősebb is nálam 7 évvel. 😄
Én 19 vagyok (L) ő most lett 26 januárban (F)
A szex nagyon jó, tényleg minden rendben van, de a barátom már az első együttlétkor szex közben azt mondogatta, hogy az "enyém vagy". Miért mondja ezt? Azóta szinte mindig ez van, ha aktusra kerül sor, és rendszerint állatias a viselkedése ami nagyon tetszik 😊 szereti harapni a nyakamat, fülemet és nagyon durva néha, csak maga alá gyűr és....ha gyengédek vagyunk és lassan szeretkezünk akkor is viszont elhangzik ez az "enyém vagy" kiejelentése, de ezt hörögve, és úgy mondja, hogy kiráz a hideg és olyankor egy pillanatra mindig erősebben szorít magához vagy közben belém markol, esetleg megharap, de legutóbb a számba harapott kicsit. 😚😁 Miért mondja ezt? Amúgy nem beszélünk szex közben, csak hangokat adunk ki. 💘Viszont ő ezt nagyon sokszor mondja és nem értem miért?😕️ Nem vagyok a tulajdona, ha ő erre gondol azzal amikor azt mondja "enyém vagy".😅😕
Nem, nem!!! Ma este lehetősegem lesz vele beszélni, mert együtt leszünk. Most szeretnék kérdezni tőle pár dolgot és megbeszélni mindent, ha nem lesz valami stimm. Akkor muszáj lesz odébb állnom!!! Akkor is ha amúgy szeretem!!! Nem szeretnék egy olyan kapcsolatban lenni ahol a párom azt hiszi birtokolhat 😖 Tényleg nem vettem észre, volt pár furcsa jel, de esküszöm nem tudtam ezt hova tenni, sőt az elején azthittem velem van a baj, és lehet tényleg nem kéne mennem a lányokkal buliba, mert olyan mintha elhanyagolnám a barátomat vagy csak azthihetné, hogy nem figyelek rá stb 😖 mert amikor smsket küldött akkor néha bűntudatom volt, pedig ő aztán soha nem panaszkodott, hogy nem figyelek rá, elhanyagolom. Mégis zűrzavar volt néha 😖 nagyon hülye vagyok és voltam már akkor is, de ő tényleg...tudom...tudom, hogy csak megdorgál ezért is és lehet, hogy nagyon mérges lesz. Ezért most félek picit de tényleg kilépek ebből a kapcsolatból ha nem lesz ma minden világos számomra 😥
2017. jan. 12. 13:27
32/44 anonim válasza:
#30. - a kerdezo egy 19 eves tapasztalatlan kislany. Nem buta es nem naiv. Vagyis hat a korabol adodoan naiv persze. Nagyon is atlatja a dolgokat, nekem pont az tetszik, hogy nem harit, hanem elgondolkodik. O meg valoszinuleg nem tapasztalt hasonlot.
2017. jan. 12. 13:27
33/44 anonim válasza:
Drukkolok, kedves kerdezo, ismeretlenul is! Nagyon jol atlatod a dolgokat, ugyes leszel, ne felj!
2017. jan. 12. 13:29
34/44 anonim válasza:
Épp ez az, hogy baromira nem vagy buta és naiv sem. Persze most szerelmes vagy és az első barátod, fiatal vagy nagyon, a hapsi idősebb nálad és k---ára ő a főnők, féltékeny, beteg állat lehet, de néha nehéz ezt észre venni, mert nem rögtön veszed észre a Pszichopaták ilyenek, ők okosak és egyáltalán nem olyan könnyen felismerhető, hogy kivel állunk szembe, az elején persze. Utána már minden jel arra utal, hogy ez az ember defektes valamiért. Kitartást neked és ne hagyd magad!!! ^_^
2017. jan. 12. 13:36
35/44 anonim válasza:
Az övé voltál, AZ ENYÉM VAGY.
2017. jan. 12. 13:54
36/44 anonim válasza:
Ez az sms-es dolog nagyon durva, a barátod betegesen féltékeny. Velem ilyet egyik barátom sem csinált sosem. Amúgy is az jön le, hogy erős benne a birtoklási vágy.
Én azt mondom, hogy ha így folytatja, később nagyon boldogtalan leszel mellette (a lelki bántalmazás gyanúja már így is felmerül). Nem akarlak elkeseríteni, de nem fog változni, ő ilyen, maximum egy ideig.
2017. jan. 12. 14:51
37/44 anonim válasza:
A leírás alapján a barátod tényleg beteges! A féltékenység természetes dolog egy bizonyos szintig, de a másik birtoklása viszont nem. Egy felnőtt ember sem szabhatja meg egy másik felnőtt embernek, hogy hova megy és kikkel találkozik!
Az ilyen párkapcsolatokból lesznek az olyan főcímek előbb-utóbb, hogy "42 késszúrással ölte meg barátnőjét szerelemféltésből a 26 éves férfi".
2017. jan. 12. 17:14
38/44 A kérdező kommentje:
Kb másfélórája itthon van, beszéltem vele 😡 a válaszokon kicsit azért meglepődtem a kirohanásán nem, mert már az elején felvolt háborodva 😣 de azért...áh 😥 köszi a válaszokat mindenkinek!!! 😖
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!