Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyerekkori barátom exbaratnője. Barátság helyrehozhatò?
Mondjuk ha emberi modon kezelnetek a noket meg ezt a lanyt akkor nem lenne ez a problema.
Nem veletlenul nem akartam magyar ferjet magamnak, es ez csak megerosit benne hogy jol valasztottam(persze tisztelet a kivetelnek) de a legtobbszor azt tapasztaltam (38 ev alatt) hogy a magyar pasiknak a lany csak egy lyuk, akibe uriteni lehet, az erzesek nem szamitanak.
Ezt most mindketten bebizonyitottatok. Bravo.
Arra nem gondoltal, hogy a lany esetleg erzett valamit a baratod irant? Te pedig csak megdugtad?
Mondjuk amin nem is csodalkozom, mert "madarat tollarol..." Szanalmasak vagytok mindketten.
Most tenyleg akarsz valamit ettol a lanytol (bar ezek utan szerintem neki egyertelmu, hogy jol kihasznaltatok mindketten) es akkor leszarod mit mond a haverod, vagy ha ennyire kisfiuk vagytok meg es keptelenek erett felnott modjara gondolkodni, akkor inkabb hasznaljatok a jobbkezeteket, az jobb lesz mindenkinek.
A haverod egyertelmuen meg abban a kozepkori mentalitasban el, hogy ugyan oneki nem kellett a lany, de akkor massal se legyen.
Tudod Spanyolorszagban, de nyugaton mashol is a ferfiak tisztelik a noket, es nem egy eldobhato targykent neznek rajuk. Tobbek kozott az elejen tisztazzak, hogy csak szex vagy komolyabb, de ha komolyabb, akkor ugy is viselkednek veluk. Es megadjak a lanyoknak a lehetoseget, hogy eldontsek, belemennek az egyejszakasba vagy sem.
Hat ha az en haverom egy ilyen onzo dog lenne, tudod ki futna utana???
Ha meg komolyan szeretnel valamit a lanytol, akkor szedd ossze a nemletezo tokeidet, legyel ferfi, es keresd fel. Nehogymar a baratod kenye-kedve hatarozza meg az eletedet... ez kb ovodaban divat.
Ha neki nem kellett a lany, akkor miert zavarja az, hogy neked meg kell?
Ha meg ugy dont, hogy radcsapja az ajtot, az az o dontese, nem a tied. Ha igazi baratod lenne, orulne a boldogsagotoknak. Ez nekem ugy hangzik, hogy bevagta a durcat mint egy sertodott kisfiu, te pedig szepen felultel a jatszmajanak, akar a sajat boldogsagod karara is. A gond nemcsak az hogy a baratod egy pszichopata farok, hanem hogy ennek egy szerencsetlen harmadik ember issza meg a levet, aki semmit nem kert senkitol, azert mert te meg nem vagy eleg felnott ahhoz, hogy a sarkadra allj...
Gondolj bele, milyen lehet a lanynak... folyamatosan kihasznalja a hulye baratod, majd szakit vele. Ezutan ugy beszel rola, mint egy rongyrol. Te osszejossz vele, megdugod, o talan azt hiheti, hogy te normalisabb vagy, de masnap kiderul, hogy te is ugyanolyan p**s vagy mint a masik, sot ha lehet meg nagyobb, mert te egy foldon fekvo emberbe rugtal bele meg kegyelemdofeskent.
Szoval dontsd el, hogy a boldogsagod szamit, vagy az, hogy mindenben alarendeld magad a haverod akaratanak. Csak szolok, hogy ezzel o is elveszit egy 20 eves baratsagot, es ez az o dontese, nem a tied. Tehat ilyen szinten egalban vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!