Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » "Felnőtt" létemre félek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

"Felnőtt" létemre félek a lányoktól? 19/F

Figyelt kérdés
Először is nem vagyok kocka, antiszociális egyetemre járok, fiúkkal jól elbeszélgetek vagy olyan lányokkal akik számomra nem jelentenek semmit, de ha nekem tetsző lány jön velem szemben esetleg olyannal kell beszélni teljesen megváltozok nem vagyok az a dumás, nagyszájú hanem behúzom fülem-farkam. Nem tudom mire vélni ezt, mert nem nézek ki rosszul ahogy hallom mégis a külsőmre fogom ezt az önbizalomhiányt és a legszomorúbb, hogy mindenki bulizik én meg azt sem mert táncolni sem tudok na meg ugye ott is olyan lánnyal ismerkedünk aki szimpatikus. Olvastam, hogy ezen én segíthetek és nagyon szeretnék minél hamarabb mert telik az időm. Valahogy mintha valami lánc meggátolna amit nem tudok elszakítani de ha egyszer sikerülne utána lehet könnyebb lenne.

2017. jan. 10. 15:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Egyszer majd eleged lesz, es jon a felismeres, hogy hopp hiszen mar van onbizalmam es beszelgetek lanyokkal, mult heten le is fekudtem egyel es most epp ahhoz a csajhoz tartok akibe gimibe olyan remenytelenul szerelmes voltam. Legalabbib velem b**zameg ez volt.

A valtozasra fulelni kell mert eszrevetlenul jon es olyan termeszetesse valik, hogy hajlamos vagy eszre sem venni. Es ertekelni is elfelejtjuk ilyenkor.

Persze ez azert van mert csak a filmekben letezik, hogy egyik naprol a masikra atalakulsz, nem nem ez hosszu honapok evek munkaja es csakis toled fugg. Ki hatralsz e a "veszelyes" "kinos" "felelmetes" helyzetekbol a konnyebb utat valasztva vagy fejest ugrasz es legyozod oket. Ezek lehetnek egeszen apro dolgok, de egesz nagyok is mint pl bevallom a szuleimnek h meleg vagyok (jo ez csak egy pelda :D), helyreteszem ezt meg azt, megszolitom a lanyt stb. Aztan elobb utobb atalakulsz es mar menni fognak ezek a dolgok, a lanyokkal valo kommunikacio is, minden an onbizalmadon mulik. Az meg attol no hogy bizonyitasz magadnak. En is olyan voltam mint te, jol neztem ki, dicsertek is folyton de csak nem jott ossze csaj es csak nem mertem veluk kommunikalni szoval ez onmagaban semmit sem er. Azt hittem jofej vagyok jol nezek ki megsem jott ossze soha a csaj, biztos "el vagyok atkozva" de valojaban az onbizalomhiany palastolhatatlan jelenlete volt a kulcs, ezt erzik a nok ezzel nem lehet mit tenni. En meg ugy voltam, hogy onbizalom nelkul minek elni egyaltalan? Maganyosan meg mindenkinek csalodast okozva? Ezert kezdtem el tudatosan a necces szitukba belemenni, sosem hatraltam ki mert valtozni akartam. Es eszre sem vettem, egyszer csak bevillant az emlitett szituban. Erdekes ez. De megeri, kitartas ez a lenyeg.

2017. aug. 24. 17:39
 12/13 A kérdező kommentje:

Megpróbáltam én is a változás útjára lépni, pontosan ilyen mentalitással ahogy te tetted, mert valóban én is meguntam a dicséreteket hallgatni és közben magam nézni, hogy mekkora balek vagyok mégis, észrevettem a sok lánytól érkező pillantást és. Most már annyira nem feszeget ez a félek téma, úgy érzem bátrabb vagyok ha nem is sokkal de már ez is haladás. A gond csak az, hogy nincs sok lehetőségem lányokkal beszélgetni, barátaim sincs annyi, hogy mindig velük lógjak a bulikba meg ők sem az a típus. A Facebookos ismerkedést nem tartom jó ötletnek így ez kilőve. Bízok benne, hogy valahogy mégis fog még fordulni a kocka.

Te hány éves korodra jöttél erre rá és meddig tartott ez a személyiségváltozás?

2017. aug. 24. 18:24
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is ilyen vagyok. Mondjuk én jóképűnek sem mondanám magam, bár nem én vagyok a legrondább ember a földön de nem tartozom a sármos kategóriába. Fiúkkal én is remekül eldumálok, valamiért a lányokkal nem tudok EGYÁLTALÁN beszélgetni. Lehet nincs közös téma vagy nem tudom, de semmilyen lánnyal nem megy, természetesen minél inkább bejön annél nehezebb. Ja, nekem se volt még barátnőm. Szerintem nem is lesz, de már beletörődtem. Így akarta a sors és kész, tenni nem lehet ellene. 21F
2017. szept. 5. 16:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!