Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az gáz ha 19 éves fiú létemre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az gáz ha 19 éves fiú létemre nem volt még barátnőm?

Figyelt kérdés

Legyszi normálisan válaszoljatok!

Üdv

19f

2016. dec. 16. 20:23
 1/8 anonim ***** válasza:
nem gaz nyugi majd lesz :)
2016. dec. 16. 20:25
 2/8 anonim ***** válasza:
valakinek az valakinek nem de vannak ettől sokkal rosszabb dolgok:)
2016. dec. 16. 20:31
 3/8 anonim válasza:
0%
És barátod volt már?
2016. dec. 16. 20:45
 4/8 A kérdező kommentje:
Nem, csak a lányokat szeretem.
2016. dec. 16. 20:48
 5/8 anonim ***** válasza:
43%
NEM :)
2016. dec. 16. 20:58
 6/8 anonim ***** válasza:

Szerintem semmi baj nincs ezzel. Nekem sem volt még "komolyabb" kapcsolatom :)

21/L

2016. dec. 16. 21:23
 7/8 anonim válasza:
90%
Én 19 évesen vesztettem el. Gátlásos voltam. Nem helyes. Vékony és magas. Nem pénzes. Szóval nem éppen a lányok kedvence. 18 évesen elkezdtem kondizni. Ez önbizalmat adott. Kb fél év múlva lett is egy barátnőm aki szintén szűz volt. Vele utána nem is lett semmi. Aztán eljártam pár buliba, ismerkedtem. Addigra már több egész szép lánnyal kavartam de a szextől még tartottam. Főleg azért mert féltem hogy nem leszek elég jó az ágyban. Szerencsémre megismertem egy lányt aki szűz volt. Vele vesztettem el 19 évesen. Szörnyű volt így utólag. Ment a bénázás. De utána egy évig voltunk együtt és megtanultam milyen egy párkapcsolat stb. Ennek a kapcsolatnak csalódás lett a vége. Egy jóideig magam alatt voltam. Kijártam a sulit közben elkezdtem dolgozni és ott az életem teljesen megváltozott. Sokkal határozottabb lettem és megtanultam jobban kommunikálni az emberekkel. Igaz a humorom mindig is jónak mondható volt. Onnantól kezdve a lányok jöttek maguktól. Alig van olyan akinél én kezdeményeztem. Nekem is fura volt hogy ők jöttek hozzám oda. 21 voltam már amikor elkezdtem dolgozni kidobóként egy szórakozóhelyen. Na ez volt az igazi áttörés. 3 évvel elötte egy önbizalomhiányos vékony gyenge fiú voltam. De 21 évesen már jól éreztem magam a bőrömben. Azóta már találtam egy gyönyörű lányt és boldog párkapcsolatban élek. Én személyszerint a sportnak köszönhetem hogy megtudtam változni. Jót tesz minden téren egy férfinak. Ajanlom neked is! És lehet pár év múlva te is így adsz tanácsot egy olyannak aki abban a cipőben jár mint most te.
2016. dec. 16. 21:42
 8/8 anonim válasza:
Nem gáz.
2016. dec. 16. 21:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!