Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az életstílusom mennyire...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az életstílusom mennyire lehet "vonzó" egy lánynak?

Figyelt kérdés

26 / F vagyok, nemrég lettem szingli.

A kapcsolatomban eléggé ellaposodtam, főképp a barátnőm miatt nem igazán jártunk sehova. Ő nem volt az a kimozdulós típus.

Így most ez a szitu áll fenn:

egyedül élek egy albérletben, dolgozom, a környékhez képest jól keresek, van egy saját autóm (bár nem mai gyerek).

heti 2-3x járok edzeni, heti 1x uszodába.

Hétvégente ha sikerül összebeszélni pár régi ismerőssel, visszautazok a szülővárosomba, és beülünk valahova.

Ahol most élek itt nincsenek barátaim, sem ismerőseim.

Nem vagyok egy éjjeli bagoly, mivel korán kelek reggel, este 10-11 felé már mindig alszom.

Kicsit úgy érzem mintha 40 lennék ezzel az élettel...

2017. jan. 10. 07:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Teljesen átlagos az, ahogy élsz. A legtöbb dolgozó vagy dolgozó és tanuló ember korán kel és ezért este muszáj lefeküdnie. Magaddal is foglalkozol, eljársz edzeni, úszni, ezzel már eleve kicsit többet teszel, mint sokan mások. Barátokat, társaságot viszont megpróbálhatnál a jelenlegi lakóhelyeden is keresni elsősorban magad miatt.
2017. jan. 15. 11:25
 12/14 A kérdező kommentje:

igen, ezen rajta vagyok.

De valahogy nem sikerül. Felveszem a kapcsolatot velük, beszélünk stb, megdumálunk egy találkát, akkor mindenki benne van, és mire oda kerül a sor sorra mondják le.

Már másodjára jártam így...

ilyenkor elgondolkozom, hogy "büdös" vagyok? vagy szimplán csak nem vesznek be a bandába? vagy mi baj van velem...

2017. jan. 15. 11:56
 13/14 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy egyszerre túl sokkal akarsz barátkozni, és programot megbeszélni. Csak eggyel, max. kettővel, és olyanokkal, akikről tudod, hogy ugyanazt szeretik, mint te. De mindenkinek közbejöhet valami. Inkább egy olyan klubba kellene beiratkozni, ahol olyanok vannak (pl. evezős klub), akik azt a dolgot kifejezetten szeretik.
2017. jan. 16. 16:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Én elkezdtem motorozni. Imádom az érzést, és a lányok is szeretik. De ez az én utam, neked nem biztos, hogy megfelel.
2022. nov. 28. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!