Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az életstílusom mennyire lehet "vonzó" egy lánynak?
26 / F vagyok, nemrég lettem szingli.
A kapcsolatomban eléggé ellaposodtam, főképp a barátnőm miatt nem igazán jártunk sehova. Ő nem volt az a kimozdulós típus.
Így most ez a szitu áll fenn:
egyedül élek egy albérletben, dolgozom, a környékhez képest jól keresek, van egy saját autóm (bár nem mai gyerek).
heti 2-3x járok edzeni, heti 1x uszodába.
Hétvégente ha sikerül összebeszélni pár régi ismerőssel, visszautazok a szülővárosomba, és beülünk valahova.
Ahol most élek itt nincsenek barátaim, sem ismerőseim.
Nem vagyok egy éjjeli bagoly, mivel korán kelek reggel, este 10-11 felé már mindig alszom.
Kicsit úgy érzem mintha 40 lennék ezzel az élettel...
igen, ezen rajta vagyok.
De valahogy nem sikerül. Felveszem a kapcsolatot velük, beszélünk stb, megdumálunk egy találkát, akkor mindenki benne van, és mire oda kerül a sor sorra mondják le.
Már másodjára jártam így...
ilyenkor elgondolkozom, hogy "büdös" vagyok? vagy szimplán csak nem vesznek be a bandába? vagy mi baj van velem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!