Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mivan akkor ha a lánynak van...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivan akkor ha a lánynak van barátja, de próbálkozik?

Figyelt kérdés
Munkahely.. Eléggé az jön le, érdeklődik, kérdezte h merre lakok. Lányok, még is mi ez?? Meg mesél nekem a dolgairol. Most én ezt mégis hogy kezeljem, van barátja, én ezt tiszteletbe is szoktam tartani. Mit vár tőlem?
2016. dec. 13. 18:18
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
62%
Ha beszél magáról és megkérdezi merre laksz, szerintem még nem jelent semmit.
2016. dec. 13. 18:24
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem akarlak elszomorítani, de az, hogy megkérdezte merre laksz az égcilágon semmit nem jelent. Csak ti láttok bele sok dologba valamit, amiben egyébként nincsen semmi. Ha meg nem érdeklődik irámtad, akkor beképzelt ribizlinek lenne elkönyvelve...fene se tudja, mit nem értetek ti félre

22/L

2016. dec. 13. 18:25
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
Hajaj...Ha minden lány járni akarna velem, aki beszél nekem a dolgairól és megkérdezi, hol lakom, akkor egy népesebb háremet meg lehetne tölteni velük:D.
2016. dec. 13. 18:25
 4/12 A kérdező kommentje:
Oké.. Itt sokan azt is megmagyaráznátok, ha átölelne vagy megfogná a farkam biztos még az se lenne semmi..
2016. dec. 13. 18:27
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Érdeklődött! Ennyi! Szeret veled beszélgetni, vagy bizalmasának tart. Én is beszélgetek férfiakkal, mégsem akarok tőlük semmit.
2016. dec. 13. 18:29
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Fúúú, megkérdezte merre laksz, aztaaa!!

Már ne haragudj, de én is megkérdeztem a munkatársaimtól ( történetesen épp srácok), hogy merre laknak. És beszélgettem is velük. Még szerencse, hogy egyik sem vette tőlem nyomulásnak, mert mindegyikünknek van társa.

Egy lánytól nem onnan veszed észre, hogy bejössz neki, hogy beszélget veled. Az simán barátkozás, érdeklődés is lehet.

Ha sokszor néztek úgy össze, észreveszed a pillantását, különösen kedves veled, ÉS EMELLÉ keresi a társaságod, na, akkor feltételezheted, hogy tetszel neki.

Ez így önmagában hogy beszélget veled és kedves még nem azt jelenti, hogy lefolyik tőled a székről...

2016. dec. 13. 18:48
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Ezek alapján egy nimfomániás biszexuális vagyok mert mindenkitől megkérdeztem már ezt. S ha ezerszer nem hallottam ezt a kérdést akkor egyszer sem. Kb csak egy fokkal személyesebb a ”hogy vagy?" Kérdéstől....
2016. dec. 13. 18:55
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

Na basszus, már megint valaki, aki ártatlan, hétköznapi kérdésekbe többet lát a kelleténél.

Képzeld, én még nőneműektől is megkérdezem ezeket. Akkor most leszbi lennék?

Istenem, ész megáll!

2016. dec. 13. 19:05
 9/12 A kérdező kommentje:
Na és ha a kedvembe jár? Megtesz értem dolgokat, önszántábol pl munkámat könnyiti? Mint ha valamit várna.. Csak azt ne mondjátok h semmit nem jelent..
2016. dec. 13. 19:10
 10/12 A kérdező kommentje:
Meg kérdezi mikor megyek arra legközelebb..
2016. dec. 13. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!