Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivan akkor ha a lánynak van barátja, de próbálkozik?
Nem akarlak elszomorítani, de az, hogy megkérdezte merre laksz az égcilágon semmit nem jelent. Csak ti láttok bele sok dologba valamit, amiben egyébként nincsen semmi. Ha meg nem érdeklődik irámtad, akkor beképzelt ribizlinek lenne elkönyvelve...fene se tudja, mit nem értetek ti félre
22/L
Fúúú, megkérdezte merre laksz, aztaaa!!
Már ne haragudj, de én is megkérdeztem a munkatársaimtól ( történetesen épp srácok), hogy merre laknak. És beszélgettem is velük. Még szerencse, hogy egyik sem vette tőlem nyomulásnak, mert mindegyikünknek van társa.
Egy lánytól nem onnan veszed észre, hogy bejössz neki, hogy beszélget veled. Az simán barátkozás, érdeklődés is lehet.
Ha sokszor néztek úgy össze, észreveszed a pillantását, különösen kedves veled, ÉS EMELLÉ keresi a társaságod, na, akkor feltételezheted, hogy tetszel neki.
Ez így önmagában hogy beszélget veled és kedves még nem azt jelenti, hogy lefolyik tőled a székről...
Na basszus, már megint valaki, aki ártatlan, hétköznapi kérdésekbe többet lát a kelleténél.
Képzeld, én még nőneműektől is megkérdezem ezeket. Akkor most leszbi lennék?
Istenem, ész megáll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!