Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van barátja, de mégis mit néz?
Több lánnyal jártam már így az egyetemen, hogy van barátjuk mégis úgy néznek rám, mintha valamit akarnának tőlem. Fb-os utánanézésből tudom, hogy van barátjuk, ezért én teljesen közömbös vagyok feléjük, nem is igazán nézek rájuk, érdeklődéssel meg végképp nem. Nem akarnám sosem senki barátnőjét elvenni, de szó szerint zavar, hogy ha van barátja, akkor mit néz és mustrál állandóan? Nézze a saját barátját, ez a véleményem.
Vagy én gondolom rosszul?
Ameddig csak néz ne zavarjon. Lehet más miatt néz.
Én is van hogy megbámulok tipikus ideál pasit, akire a lányok csorgatják a nyálukat, én meg azt nézem hogy nekem mennyire nem jön be. Vagy valami teljesen máson agyalok vele kapcsolatban pl.: hasonlít valakire, vagy szimpatikus, vagy valami nem mindennapi van rajta, vagy a személyiségével kapcsolatban gonsolkozom stb.
Figyeld meg, hogy nagyon sokan, annak ellenére, hogy kapcsolatban vannak, megnéznek másokat is. Vagy azért, mert jól néz ki, vagy azért, mert valami fura/ronda/különleges hajszíne, stb. tulajdonsággal rendelkezik. Ez viszont még egyáltalán nem jelenti azt, hogy akarnának is a megbámult személytől valamit.
Én imádom a rikító, világos szemű embereket. Ebben az esetben teljesen mindegy, hogy milyen nemű az illető, mert csak maga a szemszín az, ami vonzza a tekintetemet. Persze, igyekszem nem feltűnően bámulni, ha ilyet látok, mert engem is zavarna fordított esetben.
3!
Én meg pont hogy nem bírom a világos szemű embereket, és ahogy lehet kerülöm a tekintetüket. :D
A mély barna szemekben szeretek elmerülni.
Hát nem vagyunk egyformák.
De az is igaz hogy még ha azért is néz mert tetszel neki, ameddig nem lép addig nincs min aggódni.
Így már jártam én is, egyszerűen nagyon utálom az ilyen helyzeteket.
Villamoson utazva felszállt egy lány, (aki olyan érdeklődő kedvesarcú valakinek tűnt), és megállt közel hozzám; majd pár megállóval később felszállt a barátja, akivel ott csókolóztak utána, sőt később a lány kissé még kajánul vigyorgott is, hogy kvázi ő mennyire "kelendő". Pedig volt előtte kb. 3x max, hogy rápillantottam.
Hát nagyon örültem utána, hogy az elején nem szólítottam le...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!