Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen érzés egy szép nő párja/barátja lenni?
Büszke. Vagány. Értékes.
és lehetőségek áradata van előtted olyankor :D
nem tudom, még nem jártam senkivel.
amúgy akit oszintén szeretsz és szerelmes vagy belé én úgy gondolom szépnek tartod.
Amúgy a 3-assal egyetértek.
Ha mondjuk valakit kb szépnek tartasz, de nem kiemelkedően, akkor a szerelem hozzátesz később nagyon sokat a szépségéhez.
mondjuk éppen vonzódsz hozzá, de nem annyira. Van, akit másnak szépnek tartasz. De mégis beleszeretsz, akkor valahogy a szemedben a többi bombanő, csak kicsi kövér kopasz pasik. Összehasonlíthatatlan. Mintha nem állna fel semmire csak rá :D
Szerintem ez nagy mértékben függ a szép nő természetétől is. Egy szép, de hisztis/buta/felszínes/frigid szép nő párjának nyilván nem annyira jó lenni, mint amikor a szépséghez jó természet is párosul.
(Eszembe jutott egy barátnőm, aki kifejezetten dekoratív, de eddig még az összes pasija - szó szerint - impotens lett mellette...)
Szerintem ez a szep csaj dolog durvan tul van ertekelve. Nekem egyszer volt igazan gyonyoru csajom. Azon tul, hogy az agyban az eddig tapasztaltak kozul (elotte, utana levoket is figyelembeveve) a legszarabb volt, tul sok esze sem volt. De legalabb akkora pofaja. Teny h a kulseje miatt kavartam vele, de nem erte meg.
Termeszetesen ez nem azt jelenti h minden szep csaj ilyen. Pusztan azt, hogy engem semmifele buszkeseggel nem toltott el, sot, azota kicsit eg is az arcom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!