Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg tetszek a lánynak vagy csak beképzelem? 20F
Egyetemisták vagyunk mind a ketten es egy órán vettem észre, hogy igencsak feltűnően nézeget ami elég furcsa mivel ő már 22 éves míg en csak 20.
Beszélni még nem volt vele alkalmam mert eléggé félek.
Lányok, ilyen előfordulhat, hogy tetszik nektek egy fiatalabb fiú?
ha neked is tetszik,akkor próbáld meg összeszedni a bátorságod,és beszédbe elegyedni vele.
a testbeszéde,a veled való viselkedése sokmindent elárul. viszont ha ilyen félénk maradsz akkor nem sok esélyed lesz nála,meg másnál sem biztos..
A kor nem számít :) Mondom ezt én, aki kifejezetten ellene volt annak, hogy fiatalabb fiúkkal bármi komoly is kialakuljon, mégsem tudtam a szívemnek parancsolni.
Szóval emiatt ne aggódj, inkább légy bátor és kezdeményezz nála! :) Ha bejössz neki akkor értékelni fogja, hogy léptél és kezdeményeztél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!