Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogszabályzó hátrány?
Figyelt kérdés
nemtartom magam csúnyának, fiúkból se volt hiány, de aztán fogszabályzóm lett(nem is fém hanem porcelán ami kevésbé látszik) engem annyira nem zavar mindenki aztmondja hogy még jól is áll és én már tudomást se veszek róla, most még sincs annyi jelentkező mint azelőtt. ennyire para? :S
16/L
2010. máj. 4. 16:29
11/14 A kérdező kommentje:
nemmondtam, hogy nincs, csak kevesebb mint azelőtt, és kiváncsi voltam lehet-e a fogszabályzó miatt.
de kösz az ajánlatot ;) :D
2010. máj. 4. 17:41
12/14 anonim válasza:
Nekem is van, én még csak rá sem paráztam sohasem, pedig fémből van =D Még több jelentkező van mint elötte, persze nem feltétlen függ össze :) És nemzavar semmilyen tevékenységben :)
13/14 anonim válasza:
Imádom a fogszabis csajokat :P küldhetnél magadról képet ;)
14/14 A kérdező kommentje:
bocsi de én itt nem szoktam képet küldözgetni :$
2010. máj. 4. 19:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!