Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A fogszabályzó hátrány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A fogszabályzó hátrány?

Figyelt kérdés

nemtartom magam csúnyának, fiúkból se volt hiány, de aztán fogszabályzóm lett(nem is fém hanem porcelán ami kevésbé látszik) engem annyira nem zavar mindenki aztmondja hogy még jól is áll és én már tudomást se veszek róla, most még sincs annyi jelentkező mint azelőtt. ennyire para? :S

16/L

2010. máj. 4. 16:29
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Biztosan hátrány, de rosszabb lenne ha később lófogaid lennének.
2010. máj. 4. 16:32
 2/14 anonim válasza:
én is ugyanígy álltam hozzá a fogszabályzóhoz amikor megkaptam, és nekem ráadásul fém van :) nekem azóta több barátom volt mint elötte és a mostaninak sincs semmi baja vele :) ugyis lesz majd jelentkeződ biztos vagyok benne, ha elötte is volt, csak ne parázz miatta legyél természetes ahogy írtad...:) szal szerintem nem para :);) sok sikert ;);)
2010. máj. 4. 16:34
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem hátrány.Engem kifejezetten izgat,tetszenek a fogszabályzós lányok(és mielőtt rosszra gondolnál,nem azért:tudom,hogy nem másabb úgy az)Nekem ez a fétisem.Rakhatnál fel képet róla.
2010. máj. 4. 16:56
 4/14 anonim ***** válasza:

Én nem tudom lehet csak én vagyok más de engem nem érdekelne hogy fogszabályzód van. Ha egy fiú igazán szerelmes akkor nem fogjaazt nézni hogy mi van a szádban. Ha meg csak szórakozni akar veled akkor sem fogja zavarni.

Bár azt nem tudom milyen fogszabályzós lányal csókolozni, mert pont lekéstem mert a barátnőm pont 1 hónapal az össze jövetünk elött szedette le. De biztos nem hátrány a komoly kapcsolatban.

2010. máj. 4. 16:59
 5/14 A kérdező kommentje:
aztmondták csók közbe nemérződik max ha fogkoccanás van ami szerencsére még nemtörtént meg :D
2010. máj. 4. 17:06
 6/14 anonim válasza:
szerintem még jól is állhat mér lenne hátrány?? ízlések és pofonok :D
2010. máj. 4. 17:11
 7/14 anonim ***** válasza:

Nekem is van.:)Sokáig lebecsültem ez miatt magam, de ne tedd.Próbáld úgy érezni mintha semmi sem lenne, ezért ne mosolyogj kevesebbet és ne érezd magad másnál kevesebbnek.Ugyanúgy megnéznek a srácok, szóval ne parázz.A koccanással tényleg vigyázz, de amúgy senki sem érezte csók közben.Legalább szépek lesznek a fogaid.

L18

2010. máj. 4. 17:30
 8/14 A kérdező kommentje:
igen csak ebbe az a rossz, hogy a legjobb éveim mennek rá
2010. máj. 4. 17:34
 9/14 anonim ***** válasza:

Van egy nagyon jó csaj a sulinkban, ő fogszabályzót kapott, de ugyanúgy tetszik most is. Sőt, talán így még jobban. Szóval ez nem feltétel úgymond. Ha valakinek tetszettél fogszabályzó nélkül, akkor szerintem azzal is fogsz.

Magam részéről viszont nagyon félek, mert két hét múlva kapok állandót, úgyhogy attól félek vagy egy évig nem lesz barátnőm emiatt.

F/16

2010. máj. 4. 17:34
 10/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem gáz, egyszer úgyis le fogják venni. Nekem is volt, nekem is levették. Akkor lesz belőle gond, ha azt csinálsz belőle.

Ha pedig jelentkező kell, akkor pedig ajánlom magamat! 19F

2010. máj. 4. 17:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!