Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fogszabályzó hátrány?
nemtartom magam csúnyának, fiúkból se volt hiány, de aztán fogszabályzóm lett(nem is fém hanem porcelán ami kevésbé látszik) engem annyira nem zavar mindenki aztmondja hogy még jól is áll és én már tudomást se veszek róla, most még sincs annyi jelentkező mint azelőtt. ennyire para? :S
16/L
Én nem tudom lehet csak én vagyok más de engem nem érdekelne hogy fogszabályzód van. Ha egy fiú igazán szerelmes akkor nem fogjaazt nézni hogy mi van a szádban. Ha meg csak szórakozni akar veled akkor sem fogja zavarni.
Bár azt nem tudom milyen fogszabályzós lányal csókolozni, mert pont lekéstem mert a barátnőm pont 1 hónapal az össze jövetünk elött szedette le. De biztos nem hátrány a komoly kapcsolatban.
Nekem is van.:)Sokáig lebecsültem ez miatt magam, de ne tedd.Próbáld úgy érezni mintha semmi sem lenne, ezért ne mosolyogj kevesebbet és ne érezd magad másnál kevesebbnek.Ugyanúgy megnéznek a srácok, szóval ne parázz.A koccanással tényleg vigyázz, de amúgy senki sem érezte csók közben.Legalább szépek lesznek a fogaid.
L18
Van egy nagyon jó csaj a sulinkban, ő fogszabályzót kapott, de ugyanúgy tetszik most is. Sőt, talán így még jobban. Szóval ez nem feltétel úgymond. Ha valakinek tetszettél fogszabályzó nélkül, akkor szerintem azzal is fogsz.
Magam részéről viszont nagyon félek, mert két hét múlva kapok állandót, úgyhogy attól félek vagy egy évig nem lesz barátnőm emiatt.
F/16
Szerintem nem gáz, egyszer úgyis le fogják venni. Nekem is volt, nekem is levették. Akkor lesz belőle gond, ha azt csinálsz belőle.
Ha pedig jelentkező kell, akkor pedig ajánlom magamat! 19F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!