Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok, mi lehet az az oka?
Sziasztok!:) elõre is bocsánat ha hosszura sikerul!
18 éves lány vagyok, 2 éve vagyunk együtt a párommal. Eleinte minden tökéletes volt, mostanra egyre tobbet veszekszünk..ennek ellenére mindig megbeszeljük, és azután szent a béke. Ami viszont rendkívül zavar hogy sosem kapok tõle semmit. Tehát se karácsony se valentin nap, névnap stb. tudjátok, a jelentõsebb alkalmakra gondolok. Az elején még rendes volt ilyen téren..most pedig nem értem. Azt tudni kell én mindig kedveskedek neki valamivel, olyan dologgal, aminek tudom hogy orul, es ertekelni tudja. Nyilván nem minden az ajándekozasrol szol ezzel tisztában vagyok, és nem is várok el nagy dolgokat csak némi aprosagnak orulnek.
seyszer emlitettem mar neki de továbbra sem kaptam még semmit, szerintetek?? Ilyenkor mit tegyek, mire gondoljak?Koszonom elore is a válaszaitokat!!
Első körben tedd azt, hogy te sem adsz neki semmit, sem alkalmakkor, sem úgy általában, aztán majd kiderül, mennyire hatódik meg.
Ha nagyon akarsz taktikázni, akkor jól látható helyre tegyél ki egy virágot a szobádban, és ha kérdi, hogy kitől kaptad, akkor csak annyit mondj, hogy nem tőled.
A mai pasiktól meg ennyire számíthatsz, mint ahogy az első válaszoló is ügyesen demonstrálta: ha egy lány azt mondja, hogy szeret virágot kapni, akkor a többségük rettegve a mellére szorítja szeretett pénztárcáját "távozz tőlem pénzéhes rib.anc" kiáltással, és közben keresztet formáz az ujjaival.
Ma már egyáltalán nem divat, hogy örömet akarnak szerezni annak, akit szeretnek, mondjuk egy kis figyelmességgel, mert a fejükben ez valamiért összekapcsolódott az anyagi kihasználással. Rejtély, hogy miért...
Hmm, koszonom a válaszod!
Na igen igazad van, viszont pont nem az a tipus vagyok, es azt hiszem ezzel Õ is tisztában van :) mindenesetre elgondolkodom ezen a virágos dolgon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!