Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok a barátom barátnőjéről?
Az egyik barátom barátnője egy szokatlan, furcsa lány, és nem tudok napirendre térni felette. Mindenki kedveli, alapvetően aranyos lány, de attól még természetesen nem csak nekem szúrt szemet egyik-másik dolga. De a többiek ezeken gyorsan túllépnek, mert tényleg nagyon megkedvelték. Nem azt mondom hogy utálom, vagy hogy azt akarnám hogy külön menjenek, mert egyik sem igaz. Elismerem a pozitívumait, és örülök hogy a barátom örül hogy vele van. De furcsállom hogy pont ő a választottja. Elmondok párat a fura dolgaiból.
- Hullámzó a megjelenése. Alapjában véve szép arcú, jó alakú lány, de időnként színvonaltalan tud lenni az öltözéke. Olyasféle ruhákban érkezik néha, amit más nők csak otthon, 4 fal közt vennének fel.
- Néha gyerekes a viselkedése. Pl. alapvető illem felett átsiklik időnként, vagy nem moderálja magát mikor kellene.
- Tiszteletre méltó hogy nem iszik, cigizik, stb. Állítása szerint sosem volt részeg és sosem lesz. Amikor alkohol is van terítéken, alig fogyaszt, de már az is iszonyatosan megviseli. Csak röhög, röhög, meg most szilveszterkor pl. hangosan énekelte a Himnuszt, de olyan tehetségtelenül, hogy a fülünk vérzett tőle. Ráadásul nem csak az első, megszokott versszakot, hanem tovább ment "Őseinket felhozád Kárpát szent bércére..."
- Féltékenykedő. Folyton azt hiszi hogy a barátom biztos ráizgult erre vagy arra, pedig csak őt szereti. Ez nem nyíltan megy, csak a barátom mesélte.
- Egyből felhúzza, felpaprikázza magát. Mondjuk tombolni azt nem szokott, és gyorsan lenyugszik, de akkor is nem normális, hogy pl. egy minimális értetlenkedéses is "bedühödik".
- Párszor előfordult, hogy beteges embereken (pl. náci, fura szexuális fétissel vert) próbál "segíteni", ami abból áll hogy a bizalmukba férkőzik, megkedvelteti magát, és mikor eljut a szívükhöz, megnyugszik hogy azok is emberből vannak és tudnak normálisak lenni. Ez a dolga érthetően zavarja a barátomat, főleg mivel ez rendszerint abba torkollik, hogy a fickó bepróbálkozik nála. Ezen a ponton szokott vége szakadni.
Lökött a csaj. Van ez így, de ahogy az első írta, ha így is kell valakinek, akkor nincs nyomós oka csak úgy megváltozni.
Gondolom a barátjával nem illetlen, hogy féltékenykedik ezt általában egy bizonyos szintig bóknak szokás venni.
Az meg, hogy néha mackóban van, hát egy nőnél, ahol az idomok domborulnak, igazából egy jó test és egy szép arc már át is hidalja ezt az apró hibát, úgyhogy ezzel sem igazán szoktak foglalkozni a barátok.
Hogy sérült emberek bizalmába férkőzik ez meg inkább valami fogadatlan prókátor szerepbe való tetszelgést sejtet számomra.
Én ezekben nem annyira látok hibát. Hidd el,sokkal furább lányok is vannak...
Kicsit féltékeny vagy?
Féltékenység... Nem vagyok, sosem nézném olyan szemmel egy barátom barátnőjét, de még az exét sem. Egy másik barátom egyszer összejött egy exemmel, és évekre megromlott közöttünk a viszony emiatt. Igazából csak azért jött helyre, mert meghalt egy közeli hozzátartozója, és fontosabb lett hogy támogassuk.
Azért van ott egy-s-más a listán ami tényleg problémás, elsősorban 2. elem, az az ami másokat is zavart már, csak gyorsan túlléptek rajta, mert jóban vannak vele.
Azt gondolom, hogy még kicsit gyerek, még nagyon naiv, még keresgéli a saját stílusát, de alapvetően jó lelkű, segítőkész kislány, legalább is lélekben mindenképp.
Gondolom nem 30 fölötti baráti társaságról van szó, ott már elég kínos lenne, ha valaki úgy viselkedik, mint egy naiv 19 éves lány. De ha korban kb. ennyi, akkor nincs ezzel semmi baj. Majd a tapasztalat kiigazítja azt, ami még hiányzik. :)
Én csak sajnálok mindenkit, aki veled bármilyen kapcsolatba kerül, mert alattomos szrkavaro vagy. Nem tokmindehy nekes, milyen a lány, ha ok ketten szeretik egymást? Foglalkozz a saját életeddel, ne pfázz bele másokéba.
Nekem is volt ilyen barátnom, hát hányinger a csaj, nem is értem, hogy barátkozhattunk ossze. Mindenkit kibeszélt meg furt a másiknak, a szemukbe meg nyalt ezerrel. Undorito viselkedés, lassan két éve felé se nézek, és sokkal nyugodtabb az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!