Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Az ilyen lányok mit éreznek?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ilyen lányok mit éreznek? Igy leszarni a másikat?

Figyelt kérdés

tinder, egyezés. Irok:

"Szia, örülök a találkozásnak :) régóta vagy itt? Komoly szándékkal használod az appot? Látom, sok külföldi képek vannak, esetleg külföldön élsz? Vagy *városomneve*?"

eltelik egy hét, nincs válasz

"Látom nem nagyon sikerült felhívnom magamra a figyelmet... vagy csak ritkán használod?"

eltelik egy hét, nincs válasz

"ez az amit nem tudok megérteni, akkor minek nyomtál rám, ha most meg leszarod? Miért nem lehet akkor behazudni, hogy "bocsi, véletlen volt" vagy csak mutogatod a barátnőidnek, hogy mekkora menő vagyok, hogy ennyi matchem van? Mehet az unmatch? :/"

eltelik egy hét, nincs válasz, közben kiírja magáról "egyéjszakások kíméljenek".

"akkor trollkodjunk :) kiírtad magadról: "egyéjszakások kíméljenek" - márpedig úgy látszik, másra nem vagy alkalmas"

kinyomja.

Szóval az ilyen nőknek milyen lelkiviláguk van? Mert elvétve találtam néhány ilyet, akik érdekes módon tudtak írni, hogy "bocsi, véletlen volt", meg hasonlók.

2017. jan. 4. 22:59
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

#14, birom az ilyen mentalitású nőket: ha bekerül a képbe egy pasi, azonnal kezdjünk el kifogásokat keresni, ne a "miért őt?" hanem a "miért ne őt?" kérdésre kezdjünk el választ keresgélni, és ha bármit is találunk, dobjuk el a pasit! Oké, akkor mivel inditsak?

"szia" ?

"de szép vagy!"

"szia, örülök az egyezésnek!"

"szia, beszállnál másodiknak az egyszemélyes szexuális életembe?"

tudod, vannak pasik, akik nem született Casanovák. Nem tudok olyan lehengerlő, laza szöveggel indítani. És akkor mi van? Ezt érdemlem? Te mit irnál magadnak akkor? Mégis mi a jó éggel indítsak egy vadidegennél???

Bár honnét is tudhatnád, milyen az, amikor írnod kell a másiknak, mondjuk egy pasinak...

2017. jan. 5. 22:12
 22/28 A kérdező kommentje:

ja amúgy a válaszok:

1: akkor "egyezésnek", tökmindegy.

2: akkor majd remélem, ha egy pasinál úgy inditasz, hogy "mi a foglalkozásod?" majd remélem ugyanezt vágja a képedbe

3: egyrészt utólag írta ki, másrészt a tinder eredetileg szexpartner kereső volt. Attól függetlenül valaki komolyan keres, és válogat ott. Énis

4: leirom lassan: mivel manapság olyan divatos külföldretakarodni, simán lehet, hogy kint él, csak épp hazatévedt egy hétvégére, és összematch-eltünk. Akkor hadd ne fussunk már felesleges köröket! Volt már olyan, hogy mással 3 napja irogattunk, aztán kiderült, 1 centivel magasabb mint én, és neki is szr volt, hogy be kellett fejezzük.

és pedig de, legalább láttam az alpári bunkóságomon, hogy valamennyire értelmes lény volt a túloldalon. Elege lett belőlem? Nem mondod, már rég elege volt, amikor irtam neki. Erőlködés? Barátom, ha csak annyit ir, hogy "bocsi, véletlen volt" már végeztünk is. Ezzel kapcsolódóan a kemotoxos példád, kaptam már nem-et, és el is repültem akkor messzire, magamtól. Nem kellett engem kitiltani mindenhonnan, nem kellett a lánynak a testvérével jönnie! Csak amikor egy NEM-et sem vagytok hajlandóak mondani, na az az ultragáz!

2017. jan. 5. 22:27
 23/28 anonim ***** válasza:

"olyan hülye vagy, hogy a visszamaradott agyaddal nem érted az internetet. Attól is félsz, hogy ha lefényképeznek, akkor csapdába esik a lelked? Esetleg néha esőtáncot is jársz? Kb annyi eszed van..."

Még jó, hogy nem ítélsz embereket egy mondat alapján :DD

Nem, nem tudom felfogni, hogy valaki hogy tudja abban látni élete párjának a megtalálását, hogy 1 darab fotót (!!!!!) húzogat jobbra vagy balra a telefonján. Ez nem ismerkedés.

2017. jan. 5. 22:54
 24/28 anonim ***** válasza:
# 23: általában valóban nem, viszont a te eseted annyira extrém, hogy kivételt teszek. Ennek jogosságát megint bizonyítottad: egyáltalán abszolút nem arról van szó, hogy az ember 'élete párját' keresné 1 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) fotó alapján. Kapásból nem csak egy fotó lehet és nem is csak fotó lehet, hanem szöveges leírás is. A jobbra húzás egy kezdetleges tetszésnyilvánítás, és ahogy utána megvan a match, létrejön a kommunikációs csatorna és innentől már a két személy szabadon beszélgethet bármiről, pontosan ugyanúgy, mintha bárhol máshol kezdenének beszélgetni. Megkezdődik az információcsere, ha jól alakulnak a dolgok, akkor további beszélgetés, találkozás is lehet, mint a szokásos módon. Vagy akár bármi más is kialakulhat, még bojlert is eladható egyik a másiknak, ha ők ketten ezt beszélik meg. Vagy ha nem érzik úgy, hogy tovább beszélgetnének, akkor még nem teszik. De mivel - akármilyen hihetetlen is egyeseknek - a masik oldalon is emberi lény ül, ugyanúgy kellene kezelni őket, mint azokat az embereket, akik mondjuk egy asztal másik végén ülnek veled szemben. Ezen mit nehéz felfogni?
2017. jan. 5. 23:27
 25/28 anonim ***** válasza:

Egy ember megítéléséhez hozzátartozik a hangja, mimikája, testbeszéde, illata, hanghordozása, ezer más dolog, amit neten NEM LEHET átadni. Persze, dumcsikázni lehet, de a párkeresésből miért kell ilyen lutrit csinálni? Értelmetlen időpazarlás.

2017. jan. 5. 23:43
 26/28 anonim ***** válasza:

# 25: mondd csak, te kapsz magadtól levegőt?

Ki mondta, hogy az egész folyamat neten játszódik le? Ez csak a kezdet, és mivel rengeteg ember van fent neten is, ezért ezekből az információkból igenis lehet már egy előzetes képet kapjunk arról, hogy ki az, akire érdemes kicsit több időt szánni, és ki az, akire nem. Lehet, hogy a te basic állatias agyadnak bameg meg kell szagolnia a másikat, hogy felismerje, hogy egyáltalán emberből van, de nem mindenki ennyire sötét, mint te, és képesek elindulni kevesebb infóból is. Sokaknak sikerült már, nekem is, hiába vergődsz. Te vagy az, aki szembe megy az autópályán.

2017. jan. 6. 07:48
 27/28 anonim ***** válasza:

Nyugodj meg kicsit, béke van :D Lehet, hogy van, akinek sikerül így, hallottam már neten sztorikat, de nincs egyetlen ismerősöm se, akinek összejött volna a netes ismerkedés, pedig többen nagy reményekkel vágtak bele, de ők is azt mondták, hogy undorító és nevetséges egyszerre.

De oké, biztos van, akinek működik, teljesen oké. A dühítő/elkeserítő számomra az, hogy sokan teljesen rákattantak erre, és már alig-alig lehet élőben ismerkedni. A környéken sorra zárnak be a jóféle beülős helyek, mert mindenki otthon ül a neten lógva, nem volt igény rá, hogy legyen hely, ahol össze tud ülni egy társaság, esetleg le tud menni valaki szingliként, és szóba tud elegyedni valakivel. Onnantól pedig, hogy ezek a helyek bezárnak, azok is elesnek a lehetőségtől, akik élnének vele. Lassan az egész fiatal korosztály igényei a neten élőknek lesznek alárendelve. És ez nem oké!

Nézd, felőlem ismerkedj neten, ha jól érzed magad ott. Értem én az előnyeit, én mégse akarok, de "miattatok" (értsd jól) egyre kevesebb esélyem lenne élőben ismerkedni. Ez baj.

2017. jan. 6. 10:49
 28/28 anonim ***** válasza:

Nincs egyetlen üzbég ismerősöd sem, sőt, az ismerőseid sem ismernek egyetlen üzbéget sem, és ugyan hallottál róluk a neten, de szerinted nem léteznek, és aki Üzbegisztánról beszél, az marhaságot beszél. Állítólag van olyan, hogy üzbég nyelv, de mivel te azt nem érted, ezért biztos az is hülyeség.

És ezek a hülye nemlétező üzbégek elszívják a munkaerőt Európából, ezért fogy a népesség.

Amúgy az általad ismert beülős helyek tulajdonosai elmondták neked, hogy konkrétan a vendégszám-csökkenés miatt kell bezárniuk, és megmutatták a készített piackutatást, hogy az emberek kimutathatóan a netre való átpártolás miatt nem mennek már többet oda? Ráadásul hiába, mert úgyse jön nekik össze, meg hát miért is jönne, amikor hülye az, aki komolyan veszi.

Vagy netán az egész csak kipattant a kis fejecskédből különböző időpontokban, amiért nem veszed észre a saját ellentmondásaidat?

2017. jan. 6. 22:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!