Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányok mit éreznek? Igy leszarni a másikat?
tinder, egyezés. Irok:
"Szia, örülök a találkozásnak :) régóta vagy itt? Komoly szándékkal használod az appot? Látom, sok külföldi képek vannak, esetleg külföldön élsz? Vagy *városomneve*?"
eltelik egy hét, nincs válasz
"Látom nem nagyon sikerült felhívnom magamra a figyelmet... vagy csak ritkán használod?"
eltelik egy hét, nincs válasz
"ez az amit nem tudok megérteni, akkor minek nyomtál rám, ha most meg leszarod? Miért nem lehet akkor behazudni, hogy "bocsi, véletlen volt" vagy csak mutogatod a barátnőidnek, hogy mekkora menő vagyok, hogy ennyi matchem van? Mehet az unmatch? :/"
eltelik egy hét, nincs válasz, közben kiírja magáról "egyéjszakások kíméljenek".
"akkor trollkodjunk :) kiírtad magadról: "egyéjszakások kíméljenek" - márpedig úgy látszik, másra nem vagy alkalmas"
kinyomja.
Szóval az ilyen nőknek milyen lelkiviláguk van? Mert elvétve találtam néhány ilyet, akik érdekes módon tudtak írni, hogy "bocsi, véletlen volt", meg hasonlók.
Most komolyan az a baj, hogy egy idegen nem ír vissza?
Te komolyan képes vagy hetekig ezzel foglalkozni?
Nőj fel. A Tinder amúgy is hülyeség, élőben kell ismerkedni.
a halas példával az a gond, hogy egy épkézláb nővel nem találkoztam még onnét. 10-ből 9 ilyen, és 1 képes megmondani, hogy "bocs de mégsem"
CSAK ennyi a gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!