Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyit éreznek a nők?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit éreznek a nők?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A péniszem hosszával megvagyok elégedve: 18cm.

A felülről mért szélességével sincs problémám: 4,5 cm

Csak az oldalról mért mérettel..2,5 cm.

Lapos a péniszem. A kérdésem az lenne hogy a nők ezt mennyire befolyásolva érzik? Élvezik ezt egyáltalán?

19f

2015. máj. 1. 08:49
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

ez érdekelne engem is

24Fként kb 5%al nagyobbak a méreteim de a lényeg vonatkozik rám is. vizszintesen szépen tud álni ha mondjuk álló testhelyzetben néznénk

2015. máj. 1. 08:53
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez elég röhejesen nézhet ki :D (Bocsesz, Pip haver)

Az régen rossz ha nem szép, vastag hengeres, mert akkor van hely ahol hozzáérsz van ahol nem... Hát azt hiszem erre mondják azt hogy:

https://www.youtube.com/watch?v=Mo0bYDUsTis

mert a hossz és a vastagság amúgy meglenne.

2015. máj. 1. 08:54
 3/14 anonim ***** válasza:
Mi lenne ha kipróbálnád? Akkor megtudnád!
2015. máj. 1. 08:56
 4/14 A kérdező kommentje:
Kipróbáltam már 2 nővel volt szerencsém többször. Az első a barátnőmmel történt, nem voltak gondok hiszen barátnőm volt, szerettük egymást. A másik csaj is nagyon élvezte, de nemtudom mennyire befolyásolja hogy eléggé kis termetű volt a hölgyemény..
2015. máj. 1. 08:57
 5/14 anonim ***** válasza:
most írhattok bármit. az hogy nem elég kerek hengeres alakú az még nem azt jelenti h a tietek vastagabb. az én kerületem 14 ami kicsit átlag feletti és rohadt kemény tud lenni.
2015. máj. 1. 09:05
 6/14 anonim ***** válasza:

Rozsik Laja kartárs

Én ugyan hosszra elmaradok kicsit, de vastagságra bőven verem a mezőnyt és emiatt nagyobbnak érzik. Nem a hossz a lényeg hanem a vastagság és azon belül is hogy arányos legyen ne ilyen "szotyi" alakú mint a kérdezőnek.

2015. máj. 1. 09:08
 7/14 A kérdező kommentje:
Tehát úgy gondolod technikával nem lehet kiküszöbölni?:)
2015. máj. 1. 09:10
 8/14 anonim ***** válasza:
bocsi de nem kívánok versenyezni. enyémet elég szép darabnak nevezték mindig. dicsérték méretét, formáját, színét, erét, makkját. nekem ettöl több nem kel. ha neked vastag és szerinted te jobb vagy ak legyen. mit érdekel engem. csak kiváncsiságbol és unalombol kapcsolódtam be a témába de már eléggé megbántam
2015. máj. 1. 09:17
 9/14 anonim ***** válasza:

Szegénykéééém. :(

Látom nem szeretsz veszíteni.

Bocsika.

2015. máj. 1. 09:20
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Istenem, de cukik! Miert nem kuldozgettek egymasnak kepeket, hogy jobban meggyozodjetek, kie a nyero?! :D:DD
2015. máj. 1. 09:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!