Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Amit ők éreznek az hosszabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amit ők éreznek az hosszabb fellángolás vagy már szerelem?

Figyelt kérdés
Volt 2 oszt.társam,akik 5.-ben összejöttek,viszont kb.pár héttel(nem tudom a pontos időt)később szakítottak,nem tudom,hogy miért..Na de tavaly,amikor készülődtünk a ballagásra és tablófotózás volt,ők ketten csináltak egy közös képet.Pár héttel/nappal ezután(kb.márciusban volt)a fiú elmondta a fiú osztálytársainak,hogy megkérdi,hogy akar-e járni vele a lány, miután elkíséri a fuvola órájára.Ez meg is történt(természetesen izgult) és másnap már egy pár voltak.Persze igyekeztek eltitkolni,de hiába,mert gyorsan terjedt a pletyka és mindig egymás mellett ültek stb.Ezután úgy döntöttek,hogy elmondják a lány apjának(aki mellesleg a suli igazgatója volt).Azóta is együtt vannak,bár máshol laknak és más suliban tanulnak.(gondolom lejönnek egymáshoz)A facebookon is olyan kép a profilképjük,amin együtt vannak.(nekem nincs facem,de már láttam,sőt mondták is)Tényleg aranyosak együtt.Szóval mit gondoltok?(Elnézést,ha személyi/magánügyi dolgokat árultam el,de nem mondtam el a nevüket ,szóval remélem így nem az.) Szerintetek szerelmesek vagy csak egy hosszabb fellángolás?

2015. jan. 24. 21:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Hmm hát ezt igy nm igazán lehet megmondani... miután szakitottak azutan volt más vkijük? am lehet szerelem de keves az info ezt igy nm lehet eldonteni :-)
2015. jan. 24. 22:48
 2/4 A kérdező kommentje:
Tudomásom szerint nem volt senkijük.A lánynak ő volt/van az első barátja.A fiúnak már volt,de nem kezdett ki mással a szakítás után.
2015. jan. 25. 12:43
 3/4 anonim ***** válasza:
akk lehet szerelem:)
2015. jan. 25. 14:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Hmmm...ilyen hamar rájuk talált a szerelem?
2015. jan. 26. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!