Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az ilyen lányok mit éreznek? Igy leszarni a másikat?
tinder, egyezés. Irok:
"Szia, örülök a találkozásnak :) régóta vagy itt? Komoly szándékkal használod az appot? Látom, sok külföldi képek vannak, esetleg külföldön élsz? Vagy *városomneve*?"
eltelik egy hét, nincs válasz
"Látom nem nagyon sikerült felhívnom magamra a figyelmet... vagy csak ritkán használod?"
eltelik egy hét, nincs válasz
"ez az amit nem tudok megérteni, akkor minek nyomtál rám, ha most meg leszarod? Miért nem lehet akkor behazudni, hogy "bocsi, véletlen volt" vagy csak mutogatod a barátnőidnek, hogy mekkora menő vagyok, hogy ennyi matchem van? Mehet az unmatch? :/"
eltelik egy hét, nincs válasz, közben kiírja magáról "egyéjszakások kíméljenek".
"akkor trollkodjunk :) kiírtad magadról: "egyéjszakások kíméljenek" - márpedig úgy látszik, másra nem vagy alkalmas"
kinyomja.
Szóval az ilyen nőknek milyen lelkiviláguk van? Mert elvétve találtam néhány ilyet, akik érdekes módon tudtak írni, hogy "bocsi, véletlen volt", meg hasonlók.
Én pl azért voltam fel egy kis ideig, mert az exem mutogatta, hogy milyen idiótákat talál fent, gondoltam megnézem magamnak, hátha nevetek néha egy jót. Aztán nem volt annyi vicces profil, szóval nem léptem be egy idő után, igazság szerint nem tudom, megvan-e még a profilom ott, vagy hogy ez hogy működik egyáltalán, lehet ottvan 800 "like"-kal azóta, én meg felé se szagoltam másfél éve :D Mondjuk én nem is "lájkoltam" vissza senkit, nem akartam hitegetni..
De mindig meglep, hogy tényleg vannak, akik komolyan veszik ezeket a netes marhaságokat? Nekem ez inkább egy jópofa poén-appnak tűnt, nem olyasminek, amiből kialakulhatna bármi komoly....
Őszintén leírom nőként, hogy miért nem, aztán lehet nyugodtan lepontozni, mert pont lesz.arom, hogy nem fog tetszeni a válasz.
A csaj lehet, hogy az első kép alapján úgy volt, hogy "még belefér" kategória, és dobott egy ilyen izét. Matchot? Egyezést? Nem tinderezek, nem értek hozzá, és ezt is lesza.rom. :)
Vagyis kép alapján úgy volt vele, hogy ha normális és értelmes, akkor belefér.
Aztán írtál neki egy ilyen indítást. Apám, hát ez ultra gáz!!! Ne is lepődj meg, hogy innentől nem kapsz választ, azt meg nem akarta csak úgy a képedbe nyomni, hogy "bocs, de kép alapján olyan kis értelmesnek tűntél, de tévedtem, szia".
Most soroljam?
1. Nem találkoztatok, csak húzogattok valami telefonos appon.
2. Nem tök mindegy, mióta van fent? Örülj, hogy még ne kelt el, és kész.
3. Komoly szándékkal... hát ez nem így megy eleve, ő hiába akar tök komolyan férjhez menni, ha ehhez nem talál partnert, mindenki csak szexelni akar, vagy ha ő tök komolyan csak beszélgetni akar, és talán egy-két emberrel találkozik élőben is, akkor mi van? Egyébként is menet közben alakulhat csak ki valami komoly, soha semmire nincs garancia. Kiírta, hogy egyéjszakások hagyják, tehát nem alkalmi szexkapcsolatot keres, nem tudom mit kell még ezt ennyit ragozni.
4. Mi közöd ahhoz, hogy hol készültek a képei? Ez olyan, mintha valami gold digger pitcha írta volna egy pasinak, aki épp azt akarja szondázni, hogy mennyi pénze lehet, ha ennyire sokat tud utazgatni.
A másik, hogy lehet hogy ő pont ilyen gold digger pitcha, aki olyan pasit keres, aki finanszírozza a külföldi utazgatásait. Erről viszont az első két-három kép alapján magadtól is rájössz, mert ez a típus futószalagon készül egy kaptafára.
A csaj elolvassa ezt a sok baromságot, felsóhajt, hogy "atyaég, még egy marha", és ignorál.
Innentől ezzel az erőlködéssel csak abban erősíted meg, hogy teljesen jól tette, hogy szóba se állt veled, és hidd el, hogy ő is teljes mértékben lesz.arja, hogy megy-e az unmatch, nincs rádszorulva. ;)
Amikor pedig átmész totál alpári bunkóba, akkor azt is megbánja, hogy letöltött ilyen sza.rt a telefonjára, ahol egy normális, értelmes pasit nem lehet megismerni, akivel két értelmes mondatot lehet váltani.
De belőled meg az erőlködésből végképp elege lesz.
Erről csak azok a legyek jutnak eszembe, amik nyáron bemennek a szobába, és a kötsög mindig ugyanoda száll vissza a lábadra, aztán vissza a plafonra, és megint a lábadra, te meg agyfa.szt kapsz tőle, és befújod az egész lakást két flakon chemotoxszal. Na, a te társaságod is pont ilyen kellemes.
Azon csodálkoznék, ha lenne nő, akinek ez bejön egyszer, azon nem annyira, hogy sikertelen vagy az ismerkedésben.
Igazad van, én is eléggé meglepődtem a "találkozásnak" szón... mivel marhára nem találkozott a csaj a kérdezővel.
Viszont annyiban meg kell védenem, hogy legalább nem olyasmivel indított, hogy "szopni szeretsz?" vagy "25 centis farkam van", vagy az örökzöld "mizu???", szóval azért ne legyünk szőrösszívűek, az első üzenet még nem olyan gáz, mint amit a pasik nagyrésze képes produkálni.... Viszont az utána következő üzenetek tényleg elég szánalmasok. Ha mondjuk mit tudom én, nyaralnék egy hétig, véletlenül nem látnám az első üzenetet, csak akkor, mikor már a második is ott van mögötte, akkor 100000%, hogy soha többé nem válaszolnék :D
Én se használok ilyen szarokat, mint a tinder, de a 14-es tökéletesen leírta, mit érsz el a tenyérbemászó stílusoddal.
"szóval azért ne legyünk szőrösszívűek, az első üzenet még nem olyan gáz, mint amit a pasik nagyrésze képes produkálni...." - attól még, hogy valaki más gázabbat produkál, attól ez még nem lesz kevésbé idegesítő :)
Nagyon jók a válaszok, csakhogy még mindig egyik sem a kérdésre válaszolt. Tökmindegy, hogy a kérdező mit csinált, a kérdés még mindig az az erősen irracionális viselkedés, amit a lány a kezdetektől fogva művel. Ha nem akar vele ismerkedni, akkor nem húzza jobbra. Ha az első mondata volt annyira gáz, hogy rögtön elvágta magát (bár hogy ennyiből hogy lehetne megítélni egy embert, rejtély, ráadásul nem hiszem, hogy bármi komoly gond lenne a mondattal), akkor vagy mondja meg neki, vagy törölje. De hogy nem csinál semmit, az totál érthetetlen.
Kivéve persze ugye akkor, ha szimplán csak túl ostoba véglény hozzá. Amit még mindig senki nem tudott (meg sem próbált) megcáfolni.
Ja, és:
# 12 "De mindig meglep, hogy tényleg vannak, akik komolyan veszik ezeket a netes marhaságokat"
Mert mi változik, attól, hogy netes? Sem a felület, sem a felület hírneve nem kötelez senkit semmire, minden az adott résztvevőkön múlik, hogy mit hoznak ki belőle. Értelmes emberek bármilyen béna alkalomból ki tudnak hozni értelmeset, de ha az egyik fél kerékkötő (jelen esetben TE), akkor nem lesz értelmes végeredmény.
TE vagy az, aki rosszul használja, aki elrontja az esélyt, elrontja más esélyét, mert olyan hülye vagy, hogy a visszamaradott agyaddal nem érted az internetet. Attól is félsz, hogy ha lefényképeznek, akkor csapdába esik a lelked? Esetleg néha esőtáncot is jársz? Kb annyi eszed van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!